644. KONAČNO ĆE BITI PORAŽENA MOĆ KOJU SMRT IMA NAD ČOVJEČANSTVOM

644. KONAČNO ĆE BITI PORAŽENA MOĆ KOJU SMRT IMA NAD ČOVJEČANSTVOM

Ponedjeljak, 17. prosinca 2012., 12:15h

Moja predraga kćeri, bit će iznenadan dan kada dođem zatražiti Svoju Baštinu, koje Mi je obećao Moj Otac.

Dok pripremam cijelo čovječanstvo na ovaj veliki događaj, dan će doći neočekivano. Bliži se vrijeme kada će Zvijer biti bačena u ponor, i tada će dvanaest naroda uživati u miru i zajedništvu.

U to će vrijeme Sveci u Nebu i svi koji su umrli u Mojoj Milosti biti uzdignuti s pravednicima koji će preživjeti Patnju. Svi će uskrsnuti, i dobit će na Dar savršena tijela, koja će nadvladati smrt koju je čovječanstvo upoznalo s Adamovim grijehom. Uživat će u miru i blagostanju pod Mojom Duhovnom Vladavinom, sve dok Moje Kraljevstvo ne bude predano u Ruke Moga Oca.

Ovo će biti prvo uskrsnuće i nakon njega će uslijediti tisuću godina vladavine savršenog sklada sukladnog Božanskoj Volji Mojega Oca.

Tijekom ovog razdoblja, patiti će grješnici koji su Me zanijekali. Drugo Uskrsnuće nije poznato čovječanstvu, niti su pojedinosti ikome otkrivene osim prorocima Danielu i Ivanu Evanđelistu.

Ove tajne će s vremenom biti otkrivene, jer one sada nisu za vaše znanje.

Božja će se Moć očitovati kada uspije bitka za spasenje duša. Konačno će biti poražena moć koju smrt ima nad čovječanstvom. Ovo je Moje Obećanje. Ispunit ću proročanstva koja je dao Moj Otac.

Oni među vama, koji su zbunjeni neka se ne boje. Sve je sada u Mojim Svetim Rukama, ali budite sigurni da jedino što je važno jest oproštenje grijeha. Ovo će se zbiti kada Me svi zamolite za dar Otkupljenja. To je tako jednostavno.

Vaša ljubav prema Meni urodit će Darom Života. Ona smrt za koju znate nikada više neće imati nikakve ovlasti niti utjecaja na vas. Vaša budućnost je nešto što trebate dočekati radosna srca jer je to najveći Božji dar i samo duše koje to zavrijede dobit će u nasljeđe toliko obilje. Budite u miru. Vjerujte Mi. Ljubite Me. To je sve što je važno.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *