1270. MAJKA SPASENJA: DOPUSTITE MI DA DONESEM LJUBAV I UTJEHU UNESREĆENIMA

1270. MAJKA SPASENJA: DOPUSTITE MI DA DONESEM LJUBAV I UTJEHU UNESREĆENIMA
Srijeda, 19. studenoga 2014., 14:47h

Moje drago dijete, dopustite Mi da donesem ljubav i utjehu unesrećenima, a posebno onima koji trpe od teških bolesti.
Ja vam donosim velike Blagoslove od Mog ljubljenog Sina Koji želi doprijeti do onih od vas koji trpite na ovakav način. On će pomoći vama koji ste uništeni fizičkim trpljenjima, ispunjajući vas Svojom Svetom Prisutnošću. On traži da se obratite k Njemu u vašem času potrebe i usrdno Ga molite da vam donese mir i spokoj.
Molim vas da tražite od Mog Sina da vas uzme u Svoje Ruke i zaštiti vas od vaše boli. Tražite od Njega da uzme vaše trpljenje na Svoja Ramena i On će vam pomoći. Moj Sin će posredovati na mnoge načine, da dokaže svijetu da vam On govori preko ovih Poruka.
Svima onima koji traže izlječenje duše, kao i tijela, i koji mole Križarsku molitvu (94), Moj Sin će odgovoriti tim dušama, preko onih koje On odabere, da ispuni Svoju Svetu Volju.
Vi nikada ne smijete gubiti nadu, jer kad se potpuno ufate u Mog Sina, On će uvijek odgovoriti na vaš vapaj za pomoć.

Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

Križarska molitva (94) Za izlječenje duha, tijela i duše

O dragi Isuse, polažem se pred Tebe, iscrpljen, bolestan, u boli i žudeći da čujem Tvoj Glas. Neka me dotakne Tvoja Božja Prisutnost, kako bih bio preplavljen Tvojim Božjim Svjetlom kroz moj duh, tijelo i dušu. Ufam se u Tvoje Milosrđe. Potpuno predajem svoju bol i patnju Tebi i molim Te da mi daš milost da Ti vjerujem, kako bi me mogao izliječiti od ove boli i tame, da ponovno postanem potpun i da mogu slijediti Put Istine i dopustiti Tebi da me vodiš prema Životu u Novom Raju. Amen.