1272. ZLODUH IZEBELE ĆE UČINITI SVE ŠTO MOŽE DA PRODRE U MOJU CRKVU NA ZEMLJI

1272. ZLODUH IZEBELE ĆE UČINITI SVE ŠTO MOŽE DA PRODRE U MOJU CRKVU NA ZEMLJI
Nedjelja, 23. studenoga 2014., 18:20h

Moja predraga kćeri, zloduh Izebela je osmislio veliki napad protiv Moje Misije za spas duša. Ova prevarantica i uništavateljica Božjih proroka se postavila na Zemlji kao Božja učiteljica i očituje se među Mojim ljudima, da ih zavede i odvede od Moje Crkve, kroz ono što će biti najveće otpadništvo svih vremena. Ona će biti odgovorna zato što će Moja Crkva počiniti preljub s prinčevima sekularnog svijeta, što će uroditi jedinstvom koje se gadi Bogu i grozota je u Njegovim Očima.
Prisutna u muškim srcima jednako kao i u ženskim, Izebela je jedan od najzlobnijih, najinteligentnijih i najlukavijih demona u hijerarhiji sotone i djeluje na mnoge načine da zavede Moj narod. Ona djeluje preko skupine koja tvrdi da je od Mene, ali koja je uključena u sotonistički kult. Vrlo vješta u teologiji, ovaj demonski duh govori s ovom skupinom koristeći različite jezike i uzrokuje veliku zbrku, štetu i podjelu među onima koji su prihvatili Moj Kalež. Ovi samoimenovani stručnjaci za Moju Riječ ne dolaze od Mene. I dok je očita njihova mržnja prema Meni, po nečistoći koja izlazi iz njihovih usta, postoje i drugi načini na koje će oni pokušati nauditi Mojoj posljednjoj Misiji.
Vi ćete prepoznati ovog neprijatelja Božjeg po neprestanim pokušajima da proglasi njene sljedbenike kao proroke Božje. Mnogi od njih će istupiti i izjaviti da Ja, Isus Krist, govorim kroz njih. Izebela će jačati i stvarati laži, povezujući njen zao i ohol duh sa samoimenovanim prorocima koji će zatim pokušati koristiti ovu Misiju da bi svojim glasovima dali legitimitet.
Zloduh Izebele će učinit sve što može da prodre u Moju Crkvu na Zemlji, koristeći svaku zamislivu taktiku. Svojim utjecajem ona će od Mene odvesti mnoge dobre duše u Mojoj Crkvi i potkopati Božju Riječ. Djelujući među muškarcima i ženama, ona će koristiti vračanje i čarobnjaštvo da stvori dojam čudesa. Ovo je još jedna Moja protivnica koja će pod utjecajem Baala pokušati nauditi istinskim Božjim vidjeocima i prorocima u posljednjoj bitci za duše.
Pazite se onih koji se hvale svojim znanjem o teologiji i koji se usude reći da dolaze od Mene, kada sve što oni govore izvire iz ljubomore i iz silne mržnje prema Božjim prorocima. Takve zaražene duše će pokušati upravljati vama i zastrašivati svakoga tko im se suprotstavlja. Ako nastavite slijediti Moju posljednju Misiju na Zemlji, za spas duša, oni će činiti sve što mogu da vas slome.
Oni koji su pod utjecajem duha Izebele radit će nemilosrdno da Me napadnu. Ovaj zloduh, preko slabih duša koje ona zarobi, koristit će demonske načine da kleveće, ponizi i potiče na mržnju protiv onih koji slijede Mene. Bježite kada se suočite s ovim zaraženim dušama. Ne podcjenjujte ih jer one će, pod utjecajem Izebele, pokušati uzrokovati nezamislivo zlo onima koji se s njima povežu.
Naučite prepoznavati zloduha Izebelu, jer će ona govoriti s velikim autoritetom o Meni, preko onih koje zaposjedne. Oni će govoriti s dubokom spoznajom o Svetim Sakramentima i koristit će dijelove Svete Biblije, ali samo da bi ih pogrješno navodili, da potkopaju Moju Riječ. Vidjet ćete Izebelu kako ovu Misiju napada sa zlobnim užitkom. Njeni odani sljedbenici su tvrdoglavi, dominantni, puni oholosti i duboko predani ovoj Mojoj protivnici koja je osvojila njihove duše pod svoj moćni utjecaj. Vi se nikada ne smijete vezati s duhom Izebele, jer ako se vežete, ona će vas uništiti, baš kao što je to učinila svojim kohortama.
Budite oprezni spram bilo koga tko istupi i kaže da Sam ga Ja poslao da pomogne širiti Moju Riječ. Znajte da Ja nisam imenovao ni jednog proroka da priopćava Moju Riječ svijetu, otkad je započela ova Misija. Ali oni će se pojaviti, ovi lažni proroci, u čoporima, svaki pokušavajući nadmašiti drugoga. Tada će oni pokušavati iskoristiti ovu Misiju, da prikupe potporu kako bi mogli širiti neistine. Svi oni koji bi mogli biti zavedeni od strane zloduha Izebele i koji ovom duhu odgovore na bilo koji način, uskoro će uvidjeti da će sva ljubav prema Meni doći do iznenadnog kraja. Vi stavljate svoju dušu u veliku opasnost kada padate na laži Izebele koja je poslana iz utrobe ponora, da uništi Moju Crkvu i Moje proroke u ovim vremenima.

Vaš Isus