1290. UMJESTO TOGA, ONI ĆE UPASTI U ZAMKU ODVAJANJA DOGME OD NAUKA

1290. UMJESTO TOGA, ONI ĆE UPASTI U ZAMKU ODVAJANJA DOGME OD NAUKA
Ponedjeljak, 15. prosinca 2014., 21:55h

Moja predraga kćeri, kada su farizeji poslali odred vojske da Me napadne, koristeći svaku zamislivu varku, oni su u isto vrijeme propovijedali u hramovima proročanstva o dolasku Mesije. Dok su Me ismijavali i pokušavali širiti neistine o Mom Moralu, oni su citirali Sveto Pismo. Dok su Me farizeji progonili – nazivajući Me svakom vrstom imena koje je uvredljivo Mome Ocu – oni su nastavili pripremati Božji narod za dolazak Mesije. Iako Sam Ja bio prisutan među njima, oni su odbijali priznati Me, iako Me nisu mogli zanemariti, jer Sam Ja bio ispunjen Duhom Svetim. Kada Sam Ja Uskrsnuo od mrtvih, farizejima je bio dan dokaz Mog Uskrsnuća, ali su, umjesto toga, odabrali širiti laži da koliko toliko zataje Istinu. Za posljedicu njihovih djela, oni su milijune duša odvukli daleko od njihovog zakonitog naslijeđa – Dara Vječnog Spasenja.
U sadašnje vrijeme kada Ja pripremam svijet za Moj Drugi Dolazak, posvećene sluge u Mojoj Crkvi na Zemlji će činiti isto. Oni će propovijedati o Velikom Danu kada ću Ja doći ponovno, ali će pretpostavljati da će se ovaj dan dogoditi u drugom stoljeću. Oni neće pripremiti duše na način kako Ja želim. Oni neće tražiti od ljudi da traže izmirenje; da mole; da traže Sakramente i da se čvrsto drže Napisane Riječi. Umjesto toga, oni će upasti u zamku odvajanja dogme od nauka i odbit će prihvatiti poruke koje su dane Božjim prorocima.
Tako su slijepi kad im Ja govorim sada, preko Knjige Istine. Tako su neupućeni oni koji kažu da vode Putem do Mog Kraljevstva, kada oni uistinu ne znaju ispravan put koji do Njega vodi. Oni moraju čitati Svetu Bibliju, proučavati Ju i ponajprije prihvatiti sadržaje koji se u Njoj nalaze, jer kako Me drugačije mogu upoznati? Ja ću doći poput kradljivca u noći i oni neće biti spremni dočekati Me, jer oni ne osjećaju potrebu da se pripreme.
Ja sada stojim pred vama, Moji posvećeni sluge, i tražim od vas da Me slušate. Ja tražim da vi vjerujete u to Tko Sam Ja, što Sam Ja učinio da otkupim čovjeka od grijeha i što to Ja moram učiniti sada da dovršim Zavjet Moga Oca. Kako se vrijeme približava, dat će vam se znakovi da će Moj Dan biti uskoro. Ja ću to učiniti kako bi se vi mogli probuditi iz svog drijemeža i da čujete Moj Glas. Ja vas molim da govorite Istinu o grijehu; Istinu o Svetoj Riječi Božjoj i kako se Nju nikada ne smije mijenjati, kao ni Istinu o Mom Božanstvu.
Kada vam se daju ovi znakovi, Ja svečano proglašavam da će se Duh Sveti izliti na vas i oni od vas koji Me ljube s jednostavnom poslušnošću će znati, odmah, da vam Ja govorim u ovo vrijeme. Ja ću vas potom ispuniti s Mojom Ljubavlju i vi ćete vidjeti stvari kakve stvarno jesu, s jasnoćom duha i s uvidom u ono što je to što se zahtjeva od vas da Mi pomognete da se postigne Moj Plan za spas svijeta i svakog pojedinog djeteta Božjeg.
Osluškujte. Pripremajte se. Molite za Moju Snagu; Moju Hrabrost i nikada ne zaboravite svoju obvezu prema Meni.
Idite u miru da ljubite i služite Mi, sada i zauvijek.

Vaš Isus