650. MNOGI OSJEĆAJU MOJU LJUBAV PREMA ČOVJEČANSTVU. NAŽALOST, ONI KOJI JE NE TRAŽE, NEĆE JE NI NAĆI.

650. MNOGI OSJEĆAJU MOJU LJUBAV PREMA ČOVJEČANSTVU. NAŽALOST, ONI KOJI JE NE TRAŽE, NEĆE JE NI NAĆI.

Petak, 21. prosinca 2012., 22:20h

Moja predraga kćeri, lako je voljeti Me. Ne morate to učiti iz Svetog Pisma. Sve što trebate je učiniti ovo.

Pozovite Me, čak i kada sumnjate u Moje Postojanje. Ja ću vas neočekivano ispuniti Svojom Prisutnošću. Osjetit ćete Ljubav kao nikada prije. I onda ćete znati Istinu.

Ja sam stvaran. Tu sam i sve vas volim. Prava ljubav prodire u vaše srce snažnim osjećajem povezanosti. Ona je dvostrani dar. Vi ćete Me voljeti i pitati se kako je to moguće?

Mnogi osjećaju Moju Ljubav prema čovječanstvu. Nažalost, oni koji je ne traže, neće je ni naći. Vi koji ste odlutali daleko od Mene, sve što trebate učiniti je pozvati Me, tako da mogu  prosvijetliti vašu dušu.

Moje rođenje je navijestilo stvarnu Ljubav Moga Oca prema ljudskom rodu. On je poslao Mene, vašeg Spasitelja, iz ljubavi prema vama.

Ljubav nije nešto što biste trebali olako shvaćati, jer je to najveći Božji Dar. Ona nadilazi svaki drugi osjećaj i može poraziti zlo samo ako ju prigrlite.

Moj Duh Ljubavi, Moja Zaštita, prekriva vas u ovo posebno vrijeme. Vi ste Moji. Ja sam u vašem srcu. Sve što trebate učiniti jest dopustiti da vas ispuni Moja Ljubav, jer kada to učinite, osjetit ćete pravi mir.

Ja vas sve blagoslivljam.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *