656. BOG OTAC: USKORO ĆE SE VIDJETI NOVO SVJETLO, NOVO SUNCE

656. BOG OTAC: USKORO ĆE SE VIDJETI NOVO SVJETLO, NOVO SUNCE

 

Četvrtak, 27. prosinca 2012., 18:20h

 

Moja najdraža kćeri, ovo je poruka velike nade za svu Moju djecu.

Vrijeme za promjene, kako je naviješteno, kada će se zemlja poljuljati, planete promijeniti putanju, a klima više neće biti predvidljiva je nad vama.

Moja  Velika Moć se sada pokazuje na Nebu, kao i na zemlji, dok vodim bitku protiv Mojih neprijatelja. Sotona i njegovi demoni su pobijeđeni, ali postavili su groznu obranu. Sa sobom uvlače Moju siromašnu djecu, čija su srca ispunjena političkim i svjetskim ambicija, u razne uloge dok nastoje razapeti Moju drugu djecu.

Čovjek je slab. Njega se lako zavede. Od početka stvorenja čovjek vjeruje u laži, zbog njegove sljepoće za Istinu, koju sam mu Ja dao. On vjeruje u laži, izbljuvane od zloga, jer je privučen obećanjima moći i užitka.

Moja djeca moraju priznati slavno i veličanstveno Svjetlo Moga Kraljevstva. Ti si, Moja kćeri vidjela ovo Svjetlo i znaš koliko je Moćno. Znaš Božju Moć i kako te obuhvaća. Možete li zamisliti kako će to biti, kada se Moj Novi Raj pokaže? Ti si, Moja kćeri samo načas vidjela mali dio slavnog i blistavog Svjetla.

Važno je da radosno dočekate Svjetlo Moga Sina u vašim srcima. Kada Ga zamolite da vas spasi i približi vas Svom Svetom Srcu, osjetit ćete ovo Svjetlo.

Svjetlo Nove Zore – Nove Ere – će polako, ali sigurno obasjavati svijet. Uskoro će se vidjeti novo Svjetlo, novo sunce. Biti će veće i uzrokom mnogih čuđenja.

Ovo je znak Moje Moći i Moga Veličanstva. To će biti čudo koje će dokazati da čovjek ne razumije u potpunosti tajnu stvaranja.

Samo Ja, Bog Stvoritelj Svemira, upravljam sa svim. Sve će to biti. Sve to može biti. Nijedan čovjek, nikakav znanstvenik, ne može odgonetnuti ove najsvetije tajne, jer nije dano čovjeku da ih razumije u ovom trenutku.

Čudesa Moga stvaranja i snaga Moje Moći, biti će pokazana svijetu. Neka nitko ne griješi i povjeruje da Sotona i njegovi bezbožni sljedbenici imaju snagu da izvedu čudesa koja sam Ja  stvorio za svako stvorenje. Obećao sam vam otkriti Istinu, tako da vi Moja djeco možete zbaciti veo koji vam pokriva oči.

Kada dođe Dan da konačno prihvatite Istinu, Ja ću vas nagraditi s veličanstvenim bogatstvima, milostima i životom koji ne možete sebi predočiti, jer je iznad onoga što možete zamisliti.

Radostan sam da vam dajem ovu poruku nade danas. Nadam se da vam donosi mnogo radosti i mira.

Moje obećanje, da ću vas dovesti do vaše konačne baštine, uskoro će postati stvarnost.

 

Vaš Ljubljeni Otac

Svevišnji Bog

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *