657. ZNANJE VAS VRLO ČESTO MOŽE ZASLIJEPITI PREMA ISTINI

657. ZNANJE VAS VRLO ČESTO MOŽE ZASLIJEPITI PREMA ISTINI

Petak, 28. prosinca 2012., 06:05h

Moja predraga kćeri, tek kada vam je srce istinski otvoreno Meni, možete iskusiti Moje Svjetlo i priznati Istinu.

Mnogi kažu da su tražili Dar pronicljivosti i da su se molili Duhu Svetome kako bi ga primili. Međutim, nije svima koji zamole dana oštroumnost koja im treba, da bi primili ovaj dragocjeni Dar. A ipak, oni će reći da ga imaju. Onda Me vrijeđaju, tvrdeći da im Moja Sveta Riječ čini nelagodu. Oni tvrde da njihova zabrinutost sigurno znači da Moje Svete Poruke dolaze od duha zla.

Onima koji ponosno prikazuju svoje iskrivljeno tumačenje Moje Svete Riječi, dane u ovim porukama, da je lažna, moram reći ovo.

Kada ste posljednji put došli ogoljeni pred Mene? Bez zaklona oholosti koji vas štiti? Kada ste došli pred Mene, na koljenima, pozivajući Me da vas doista vodim, bez da ste ponajprije stavili ruke na uši odbijajući slušati? Zar ne znate da ću vas prosvijetliti Darom pronicljivosti samo onda kada dođete pred Mene bez vlastitih pogleda stvorenih unaprijed? Ne možete biti oslobođeni iz lanaca intelektualne oholosti, koja vas osljepljuje prema istini duhovnog znanja, dok se potpuno ne ogolite od ljudske oholosti.

Oni među vama koji ste proveli godine učeći Sveto Pismo i koji se smatrate učenima – i stoga dostojnijima da potvrdite Moju Riječ – morate ponovno promisliti.

Poznavanje Knjige Mog Oca ne kvalificira vas za duhovne stvari više od prosjaka na ulici, koji nema obrazovanja. Znanje vas vrlo često može zaslijepiti prema Istini. Znanje utemeljeno na ljudskom tumačenju Knjige Mog Oca ne znači ništa kada se radi o razumijevanju Riječi Božje.

Oni od vas koji se hvalite svojim učenim putovima jer slijedite Božje Sveto Pismo i onda to znanje koristite kako bi zanijekali Moju Riječ danu današnjem svijetu, krivi ste za grijeh. Vaš grijeh je grijeh oholosti. Vrijeđate Me jer vam je vaša oholost važnija od najjednostavnijeg oblika ljubavi prema Meni.

Ljubav prema Meni, vašem Isusu, dolazi iz srca. Duše dostojne Moga Kraljevstva prepoznaju brzo Moj Glas. Duše koje prkose Mojoj Riječi i potiču druge da Me izvanjski odbiju, pod utjecajem su duha zla. Gadite Mi se. Vaši podli glasovi, kada vičete i ponosno proglašavate svoju dostojnost utemeljenu na vašem znanju Svetog Pisma, biti će utišani.

Mom strpljenju nema kraja, ali oni od vas koji s promišljenom nakanom ustaju protiv Mene i štete Mom Planu Spasenja, biti će odbačeni u pustoš u treptaju oka.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *