658. NIKADA ME SE NEMOJTE BOJATI, JER JA DOLAZIM U MIRU

658. NIKADA ME SE NEMOJTE BOJATI, JER JA DOLAZIM U MIRU

Subota, 29. prosinca 2012., 19:36h

Moja predraga kćeri, ponovno govorim svima vama, dragi Moji učenici, da ne budete uplašeni. Iako događaji koji dolaze mogu biti uznemirujući za vas, zapamtite ove Moje Svete Riječi koje vam sada dajem.

Moja Ljubav prema čovječanstvu toliko je velika, da lako opraštam svaki grijeh, bez obzira koliko je uvredljiv, ako grješnik pokaže iskreno kajanje. Nikada Me se nemojte bojati, ako Me iskreno ljubite, jer vas štitim cijelo vrijeme. Da, patit ćete u Moje Ime, kada Me slijedite. Ali to je nešto što morate prihvatiti. To je tako mala cijena koju trebate platiti za Slavu koja je pred vama.

Međutim, trebaju se bojati oni koji hodaju ispred Mene u pogrešnom uvjerenju da im ne treba Božja Prisutnost u njihovim životima. Ti grješnici, koji se nikada neće pokajati jer vjeruju da nadziru svoju sudbinu, upast će u ponor. Ova zamka koju im je postavio zli može se usporediti sa satom koji otkucava. Njihovo vrijeme se skraćuje za svaku minutu u kojoj se nastavljaju odricati Mene. Imaju malo vremena za otkupljenje u Mojim Očima.

Znajte da su se sada postrojile dvije vojske u bitci za duše, kako bi se pripremile za rat. Vrijeme teče, pa vas molim budite cijelo vrijeme spremni.

Nikada Me se nemojte bojati, jer Ja dolazim u miru. Međutim, bojte se zvijeri koja će izgledati kao da dolazi u miru, ali zapravo vas dolazi uništiti. On, zli, i njegovi sljedbenici na zemlji su oni kojih bi se vi trebali bojati. A ne Mene.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *