POZIV NA MOLITVENO BDIJENJE

Hvaljen Isus i Marija!

Trpeća duša je u Sveto Ime Isusovo dostavila web stranici Father of Love and Mercy upute za koje je nadahnuta po Duhu Svetome o tome kako organizirati globalno molitveno bdijenje u kojem će sudjelovati cijela Isusova Vojska Ostatka. Upute su odobrene od Isusa po Mariji od Božjeg Milosrđa i objavljene na spomenutoj web stranici Father of Love and Mercy(Otac Ljubavi i Milosrđa)
Naša je Misija trenutno u velikoj potrebi molitve kako bi je Bog zaštitio od daljnjih napada đavla, kako bi se duše spasile od vječnog prokletstva i kako bi Vojska Ostatka mogla biti ujedinjena i ojačana Milošću Božjom.

Ovo je šest uputa koje je trpeća duša dostavila u Sveto Ime Isusovo:

1. Isus želi da organiziramo molitveno bdijenje širom svijeta na kojem ćemo moliti sva četiri otajstva Svete Krunice zaredom, bez prekida. Bdijenje treba započeti u ponoć neovisno o vremenskoj zoni. Nitko neka ne osjeća obavezu da sudjeluje, ali što nas više bude uključenih Isus će moći izliti veću Milost. Oni koji se osjećaju slabi ili su bolesni također neka dođu i neka mole onoliko koliko mogu i jedna desetka će biti primljena, ali svi koji dođu neka dođu s ljubavlju za Isusa i Našu Gospu, ne iz nijednog drugog razloga. Ukoliko netko ne može moliti ili se tako osjeća, ili se umori tijekom molitve, neka ostane sjediti s nama i biti će ojačan.
2. Oni koji mogu trebaju postiti na kruhu i vodi od ponoći prethodnoga dana sve do završetka bdijenja(24 sata).
3. Ispovijed se osobito preporuča dan prije ili u drugo vrijeme ali prije molitve.
4. Svi koji sudjeluju trebaju, i ovo je važno; oprostiti bilo kakav prijestup protiv sebe od strane bilo koga, uvrede itd. Oprostiti i zaboraviti bez obzira tko nas je uvrijedio i zašto, a posebno ako imamo nešto s nekim tko je također vojnik Ostatka. Oproštenje treba biti obostrano, bezuvjetno i ako je moguće osobni kontakt treba biti ostvaren između ljudi koji imaju nesuglasice stare svađe ili tako nešto. Može to biti mail, razglednica, cvijet, neka gesta, pozdrav putem treće osobe ili bilo što drugo, ali treba biti od srca i ljubazno.
5. Datum bdijenja je naš izbor ali ono treba biti organizirano što je prije moguće i treba nas sudjelovati što je više moguće.
6. Mjesto je također naš izbor, možemo moliti bilo gdje, ali crkve i druga posvećena mjesta trebaju biti prvi izbor.

Ono što će se računati biti će vjera, ljubav prema Isusu i Našoj Nebeskoj Majci, Majci Spasenja i čistoća srca.

Ponoć je predznak Isusovog Drugog Dolaska.

Neka bude Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu. Neka ljubav i blagost Blažene Djevice Marije, Kraljice Ružarija, bude s nama zauvijek.

Prayer Vigil request

Važno je napomenuti da je Marija od Božjeg Milosrđa ovo potvrdila uobičajnim komunikacijskim kanalom nevezano za gore spomenutu stranicu.
Molim vas da mi javite kada planirate sa vašom zajednicom organizirati molitveno bdijenje. Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno pitajte. ML