663. VOLITE SVE ONE KOJI VAS PROGONE, U MOJE IME. ZATIM MOLITE ZA NJIH

663. VOLITE SVE ONE KOJI VAS PROGONE, U MOJE IME. ZATIM MOLITE ZA NJIH

Srijeda, 2. siječnja 2013., 20:00h

Moja predraga kćeri, moraš obavijestiti sve Moje sljedbenike kako će njihove molitve pomoći ublažiti većinu onoga što je naviješteno.

Molitva je tako moćna, da ako se izgovori dovoljno Križarskih molitvi koje Ja dajem svijetu, toliko mnogo patnje može biti smanjeno.

Isto tako moram istaknuti moć oprosta. Kada ste progonjeni, u Moje Ime, morate moliti za one duše koje vas muče. Kada molite iz srca za njih, Ja ću ih prekriti vašom ljubavlju. Kada molite za vaše neprijatelje, usporavate sotoni misiju da Mi oduzme duše.

Moja kćeri, Ja sada moram uputiti tebe i Moje sljedbenike, da ostanete tihi kada se suočavate sa mnogim protivljenjima naspram ovih Poruka. Nikada se ne smijete bojati Riječi Božje, čak i kada vam donosi mnogo boli iz izvanjskog svijeta.

Nemojte misliti da je lako ući u Moje Kraljevstvo. Za svakoga od vas koji Me istinski voli, postojat će bar dvoje ili troje ljudi koji će biti u kušnji da vas spriječe u vašoj vjernosti Meni. Takva se situacija ponavlja još od Moje Smrti na Križu. Tako će ostati sve do Moga Drugoga Dolaska.

Moji učenici će privući one duše koje Me traže. Potom će Moji učenici prihvatiti ove duše, kako bi Moji sljedbenici jačali i postali jedno, u zajedništvu sa Mnom. Ovaj osamljeni put u Moje kraljevstvo nikada neće biti bez patnje.

Kada vas budu optuživali, razmišljajte o Mom vlastitom putu prema Golgoti. Razmišljajte o Mojoj šutnji i dostojanstvu jednostavne usmjerenosti na Moj jedini cilj, da spasim duše. To činite u svakom trenutku kada trpite izrugivanje, u Moje Ime.

Ovo će učiniti vaš put podnošljivijim. Neka vaši klevetnici izvikuju psovke; neka vas nazivaju budalama; neka proglase Moje Poruke krivovjerjem. Kada to učinite, njihovi zli jezici neće imati moć nad vama.

Volite sve one koji vas progone, u Moje Ime. Zatim molite za njih. I kada im oprostite, uništit ćete moć koju sotona ima nad njima.

Ovo je tajna poniznosti.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *