669. NE SLUŠAJTE PRETJERANE IZJAVE KOJE BI MOGLI ČUTI O KRAJU VREMENA

669. NE SLUŠAJTE PRETJERANE IZJAVE KOJE BI MOGLI ČUTI O KRAJU VREMENA

Utorak, 8. siječnja 2013., 21:00h

 

Moja predraga kćeri, kada želim pripremiti svijet za Svoj Drugi Dolazak, moram zamoliti sve Svoje sljedbenike da Mi potpuno vjeruju. Volim vas. Uvijek ću odgovoriti na vaše molitve, kako bih ublažio zlodjela koja u svijetu smišljaju Božji neprijatelji.

Štitim vas, Moji voljeni sljedbenici. Dok od vas nikada ne bih mogao sakriti Istinu, moram vas upozoriti na netočna proročanstva, koja u ovom trenutku pružaju lažni proroci u svijetu i koja stvaraju užas u srcima duša.

Kao što sam vam prije rekao, Ruka Mog Oca spustit će se na te zle ljude kada pokušaju oduzeti Božjoj djeci život prije nego su spremni ući u Moje Kraljevstvo.

Nikada ne smijete dopustiti da strah uništi nadu, ili da nasilje uništi ljubav. Ljubav će uništiti zlo. Ljubav će porasti u svijetu i proširit će se Milošću Božjom, kao odgovor na molitve Njegove djece.

Ne slušajte pretjerane izjave koje bi mogli čuti o kraju vremena. Nemojte dopustiti  da vas takve priče, od kojih su mnoge izmišljene, uznemire ili zastraše.

Ja, Isus Krist, u Svom Milosrđu, uništit ću zlo, jer nikada neću odustati od vaših duša. Bog je Ljubav. Božja Snaga je Svemoguća.

Bog je Milosrdan. Nikada to nemojte zaboraviti.

Molite, molite, molite, jer ne smijete dopustiti da vaša srca budu uznemirena kada molitva može ublažiti većinu zla u svijetu. Predajte Mi se u ljubavi, nadi i radosti i otklonit ću sve vaše strahove i nepotrebne brige.

Kada se pripremate za veliko slavlje, uvijek ćete biti radosni i uzbuđeni. I premda se mnoge smetnje i teške zapreke mogu pojaviti prije velikog dana, sve će biti zaboravljeno kada se sunce uzdigne u zoru jako priželjkivanog dana.

Na taj način morate promatrati Moj Drugi Dolazak. Premda će vas zlo kojem ćete prije toga svjedočiti zastrašiti i gaditi vam se, bit će kratkog vijeka, jer će uskoro sve biti zaboravljeno.

Budite u miru. Nikada ne gubite nadu u Moje Veliko Milosrđe. Nikada neću napustiti one koji Me vole.

 

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *