Globalni Križarski Molitveni Susret 11. rujna 2021, 15h po zagrebačkom vremenu

Dragi križari,

Mir s vama.

Pozvani ste na Globalni Križarski Molitveni Susret, 11. rujna 2021, u subotu, u 15h po zagrebačkom vremenu.

 

 

Ako se do sada niste prijavili, molim vas prijavite se putem ovog linka:

https://bit.ly/JTMGlobalSeptember11

Tema našeg Globalnog Križarskog Molitvenog Susreta je:

Molitva protiv progona Kršćana u sekularnom svijetu.

Napadi na kršćanstvo posljednjih su godina u stalnom porastu. Osim propasti Crkve u Kini zbog sporazuma između Vatikana i Kine koji je kineskoj vladi predao potpuni nadzor nad Crkvom, nedavne vijesti o progonu kršćana u Nigeriji i ubijanju kršćana u Afganistanu ističu proročanstva Knjige Istine o patnje kršćana u posljednjim vremenima.

Tijekom ovog Globalnog Križarskog Molitvenog Susreta, Gospodin nam govori da očekujemo sukobe i progone od onih koji Ga ne vole i onih koji Ga svjesno odbacuju. Učit ćemo o planovima zloga jer namjerava odvući što više duša sa sobom u pakao. On će provesti najveću prijevaru za sve kršćane i izazvat će progon prave Crkve Isusa Krista.

Ali Bog traži od nas da se ne bojimo i da se samo uzdamo u Njega. On će nas uputiti kako možemo pomoći u borbi protiv Sotoninih planova i spasiti izgubljene duše.

Ovaj Globalni Križarski Molitveni Susret će biti na engleskom jeziku. Uživo će biti prijevod na slijedećim jezicima: njemački, francuski, kineski, portugalski, ukrajinski (ruski), korejski, španjolski, hrvatski, nizozemski, vijetnamski, albanski i mađarski.

Moliti ćemo Svetu Krunicu, Križarske Molitve i Krunicu Božjeg Milosrđa za obraćenje grješnika i zaustavljanje progona Kršćana diljem svijeta.

Nastavit ćemo se moliti za nebeski zagovor kako bismo zaustavili pritisak na globalnu kontrolu kroz ovu krizu Covid19 i preobratili počinitelje.

Ujedinimo svoja srca kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj i ponudimo naše molitve za našu braću i sestre koji su progonjeni i mučeni zbog njihove ljubavi prema Isusu.

Isuse, smiluj se nama i cijelome svijetu.

Jesus to Mankind Global