676. SVE ĆE BITI UČINJENO KAKO BI SE OMELO VAŠE MOLITVENE ZAJEDNICE

676. SVE ĆE BITI UČINJENO KAKO BI SE OMELO VAŠE MOLITVENE ZAJEDNICE

Četvrtak, 17. siječnja 2013., 23:17h

Moja predraga kćeri, Vatra Duha Svetoga pojačala se među Mojim Molitvenim Zajednicama i sada će se širiti svijetom i umnožiti tisuću puta. Milost darovana ovim Zajednicama omogućit će im da se brzo organiziraju i rastu, kao što sam to i namjeravao.

Dok Vatra Istine obuzima zemlju, također će se i tama spustiti, poput velike, guste magle. Zli i njegovi demoni mučit će mnoge ljude što god više mogu, kako bi ih odvukli od Mene. Ja mu to ne mogu dozvoliti.

Teško Mi se nositi s bolom odvojenosti od tih jadnih duša, koje svojevoljno podliježu lažima kojima ih hrani sotona. Međutim, ništa ne može zaustaviti Riječ Božju, iako se mnogima od vas to možda ne čini tako.

Svojom Moću Ja ću širiti ljubav kroz one duše koje odgovaraju na Moj poziv za molitvama. Kada Mi predaju svoju slobodnu volju, mogu učiniti ono što je nužno kako bi ih privukao Ljubavi Božjoj. Ta ljubav već neko vrijeme nedostaje u njihovim životima. Tada će prepoznati prazninu koju su osjećali iznutra, prije nego im donesem ovu utjehu. Utjeha koja im je nedostajala jest mirnoća duše, koja može doći samo od Mene.

Dođite Meni i Ja ću vam pomoći da vidite sve što je važno. Slušajte Moj Glas sada, dok okupljam sve narode i dovodim Moju obitelj zajedno, kako bih vas pripremio za vaš novi život, gdje smrt više neće postojati. Ni smrt tijela ni smrt duše ne može postojati u Mom Novom Raju. Smrt će biti dokrajčena. Moj Novi Raj je spreman, ali mora biti ispunjen sa svakom živom dušom u današnjem svijetu. To je Moja velika želja.

Moji sljedbenici, morate se pripremiti sada za užasne kušnje, s kojima ćete se morati suočiti zbog vašega odgovora na Moj poziv. Sve će biti učinjeno kako bi se omelo vaše molitvene zajednice. Mnogi će ih svećenici, na primjer, pokušati spriječiti. Bit će vam rečeno da ih ne posjećujete. Bit će vam rečeno da one nisu dozvoljene. Bit će vam rečeno da Moje Molitve dolaze od duha zla. Bit će vam pruženi razni izgovori – svi oni jednostavno namijenjeni da spriječe obavljanje Moga Posla.

Pozivam vas da radite zajedno u miru i skladu. Nemojte dopustiti da razlike u mišljenjima zaustave ovu zadaću. Ovo je vrijeme kada će sotona pokušati stvoriti razdor među svima vama, kako se Križarske molitve ne bi globalno širile, kako Ja nalažem.

Molitvene zajednice Isus govori čovječanstvu moraju biti svuda osnovane. One će biti integralni dio stvaranja i koordinacije Ostatka Moje vojske na zemlji. Morate blisko raditi, u ljubavi i skladu i ostati u kontaktu s Mojom kćeri, Marijom. Uputio sam ju da pomogne gdje može u vašem vodstvu. Poslao sam joj grupu ljudi koja će koordinirati ove zajednice u različitim regijama u svijetu. Svatko od vas se mora usredotočiti na vlastitu regiju i povezati se međusobno. Ja ću uputiti Mariju na to kako ih se treba voditi i kakav oblik želim.

Blagoslovit ću svaku Molitvenu zajednicu, kada se složi s Mojim upravljanjem. Ja trebam članove klera da se uključe i da se koriste molitvenici. Marija će vam reći što se uskoro očekuje.

Pripremite se za ovu globalnu Misiju, misiju poput nijedne druge. To je posljednja Misija za spas duša, a Ja Isus Krist upravljat ću svakim korakom na putu. Molim vas da Mi potpuno vjerujete. Radujte se, jer blagoslovljeni ste budući da vam je dana uloga u ovom najvažnijem vremenu u povijesti svijeta. Zbog ovoga ćete primiti mnoge darove od Mene, dok trebam vašu pomoć kako bih spasio duše.

Dopustite Mi da vam dam Blagoslov Zaštite za Križarske Molitvene Zajednice Isus govori čovječanstvu, u svakom mjestu, dok se osnivaju.

Moja Ljubav, Moj Blagoslov, Moji ljubljeni učenici, vi Mi donosite mir, ljubav i utjehu u ovom vremenu.

Vaš voljeni Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *