679. DJEVICA MARIJA: MORATE SE BORITI PROTIV SVAKOG ZAKONA I TVRDNJE KOJI PROMIČU POBAČAJ

679. DJEVICA MARIJA: MORATE SE BORITI PROTIV SVAKOG ZAKONA I TVRDNJE KOJI PROMIČU POBAČAJ

Subota, 19. siječnja 2013., 20:45h

 

Dijete moje, kada zla djela eskaliraju, kao na način kada narodi pokušavaju uvesti pobačaj, Sveti Duh silazi na Božju djecu, kako bi dobili hrabrost da uzvrate.

Pobačaj je najteži grijeh u Očima Moga Oca. Njemu se ne može iznijeti nijedan razlog, koji može opravdati taj zločin protiv Božjeg Stvaranja. Pobačaj je uvreda Svetom Stvaranju čovječanstva i sa sobom donosi strašnu kaznu.

Biti će iznesena svaka tvrdnja kako bi ga se opravdalo u vašim zemljama, ali ništa ga ne može ikada učiniti prihvatljivim Bogu. Nitko se nema pravo miješati u Dar Života, kojeg je stvorio Bog, Stvoritelj svega što jest.

Mnoge jadne duše vjeruju kako pokazuju samilost kada opravdavaju pobačaj, ali sve što čine jest da opravdavaju ubojstvo, koje je težak grijeh. Morate se boriti protiv svakog zakona i tvrdnje koji promiču pobačaj i štititi život Božje djece, u utrobama njihovih majki. Nikada ne smijete osjećati strah kada proglašavate svetost života.

Molite, molite, molite za one duše koje ne mogu prihvatiti važnost života i Sveti Čin Božjega Stvaranja. Te duše trebaju vaše molitve i strpljenje. Pokažite im da nećete prihvatiti njihove zahtjeve da opravdate ubojstvo nerođenog djeteta Božjeg.

Vaša voljena Majka

Majka Spasenja

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *