682. MOJE VRIJEME, KOJE JE USKLAĐENO SA BOŽJOM VOLJOM MOGA OCA, JE SKORO NAD VAMA

682. MOJE VRIJEME, KOJE JE USKLAĐENO SA BOŽJOM VOLJOM MOGA OCA, JE SKORO NAD VAMA

Ponedjeljak, 21. siječnja 2013., 15:50h

Moja predraga kćeri, možda se čini kako je Moje Vrijeme na zemlji završilo Mojim Raspećem, ali to je bio tek početak.

Moje Vrijeme, koje je usklađeno sa Božjom Voljom Moga Oca, je skoro nad vama i konačno ću ponovno doći kako bih sklonio čovječanstvo u Moje Sveto Srce.

Mnogo je toga postignuto, ne samo s vaše strane, Moji predragi sljedbenici, već i od Vjere Moje Crkve u ustajanju protiv progona koje su svjetovne vlade nanijele Mom Tijelu na zemlji.

Koliko volim Svoje vjerne sljedbenike. Koliko Mi utjehe donose, zbog svoje čvrste i odane vjernosti. Duh Sveti je raširen u ovim vremenima i prekrio je čovječanstvo poput mreže, kao protuotrov duhu zla koji je prisutan u srcima ljudi.

Kada bi vi, Moji sljedbenici, vidjeli, kako Ja vidim zle duhove koji lutaju zemljom tražeći dom, umrli bi od straha. Oni traže utočište u ljudskoj duši i dom koji će naseliti. Duše koje Me ne vole, koje odbacuju Boga i koje slijede lažna učenja koja sotona širi, uključujući organizacije new age-a, koje se predstavljaju kao religijske i duhovne organizacije, izlažu se naveliko tim duhovima. Mnoge od ovih duša bile bi uvrijeđene kada bi im bilo rečeno da nose takve zle duhove. Ne bi to vjerovali, čak ni kada pokažu znakove dubokog emocionalnog bola.

Ti zli duhovi, a mnogo ih je, Meni se pokazuju migoljeći se u crnilu preda Mnom. Vidim ih kako Mi se rugaju i pljuju iz svojih zlih usta. Kada su prisutni u Božjoj djeci, preobražavaju osobu u koju su ušli, iako ispočetka polako. Vremenom, će te jadne duše bljuvati odvratnosti protiv Boga i Zakona koje je postavio. Promicat će zlodjela svih vrsta i činit će sve kako bi zaveli druge duše da počine grijeh. Dok povećavaju brzinu svoje zaraze, Duh Sveti, prisutan u srcima Mojih sljedbenika, otpočet će snažnu bitku kako bi pomogao iskorijeniti ovo zlo. Zbog toga je molitva važna. Vaše molitve, ponuđene kako bi se spriječilo širenje zlih zakona koji vrijeđaju Boga, bit će uslišane i na njih će se odgovoriti.

Molim vas, nastavite moliti Križarsku molitvu (87) za zaštitu naroda od zla, kako bi se ublažila zlodjela progona.

 Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *