683. SA DAROM DUHA SVETOGA, VI ĆETE PROROKOVATI U MOJE SVETO IME ŠIROM SVIJETA

683. SA DAROM DUHA SVETOGA, VI ĆETE PROROKOVATI U MOJE SVETO IME ŠIROM SVIJETA

Utorak, 22. siječnja 2013., 10:24h

Moja predraga kćeri, Moje Svjetlo će sada zasjat nad onim narodima koji nisu poučeni Istini.

Tamo gdje nema spomena Boga, Moja Božja Prisutnost sada će ispuniti svaki kutak onih naroda koji Me ne štuju, iako su svjesni toga Tko sam Ja. Veo tame bit će podignut i konačno će te žedne duše piti Moga Duha Svetoga i gutati Moju Svetu Riječ. Nakon svega ovoga vremena, širenjem Mojih molitvenih zajednica bit će im dana Istina.

Obraćam se onim narodima čije crkve leže prazne, gdje su Sakramenti rijetko kada dostupni i gdje se više ne slave svakodnevne Mise. Na vama je, Moji ljubljeni učenici, da širite Moju Riječ, kako bi duše koje su u tami i oni koji ne znaju ništa o Meni, bile prosvijetljene i nježno ohrabrene da Mi dođu.

Ja vas blagoslivljam i preko Moći Moje duboke Ljubavi prema svakome od vas, značajno ću povećati vašu brojnost. Moje molitvene zajednice biti će osnovane u svakoj zemlji i sa Darom Duha Svetoga, vi ćete prorokovati u Moje Sveto Ime širom svijeta.

Podsjetite sve na Moja Učenja. Podsjetite duše da čitaju Svetu Bibliju, jedan od najvećih Darova koje vam je dao Moj Otac. Molite Moje molitve; čitajte Moje veličanstvene Poruke i molite da možete doprijeti čak i do najtvrđih srca.

Dodijelit ću vam mnoge Darove i usmjeravati vas na svakom koraku koji poduzmete na Putu Istine.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *