684. DJEVICA MARIJA: SNAGOM MOLITVE MILOSRĐE MOGA SINA MOŽE SE ŠIRITI DILJEM SVIJETA

684. DJEVICA MARIJA: SNAGOM MOLITVE MILOSRĐE MOGA SINA MOŽE SE ŠIRITI DILJEM SVIJETA

Srijeda, 23. siječnja 2013., 16:05h

Moja djeco, morate težiti da posvetite najmanje 15 minuta dnevno u moljenju Križarskih molitvi, jer to je vrlo važno.

Morate naći vremena da molite ove molitve, jer već ublažavaju mnoge tragedije u svijetu, koje uzrokuju zli ljudi koji čine zločine.

Nikada ne smijete zaboraviti na moć molitve, ili na činjenicu da vam Ja svojim posredništvom mogu pomoći u vašoj borbi za Vjeru.

Mnogi od vas zauzeti su drugim stvarima u životu, ali morate učiniti sve kako bi odali počast Mome Sinu. Molitva može biti teška za mnoge.

Može biti teško nasamo moliti, a one koji ne mogu vidjeti najsavršenije i najdivnije Lice Moga Sina, Isusa Krista, lako se omete.

Evo male Križarske Molitve ( 95 ) Da pomogne pronaći vrijeme za molitvu

O Majko Spasenja, dođi mi u pomoć, dok se borim da pronađem vrijeme za molitvu.Pomogni mi da Tvom voljenom Sinu, Isusu Kristu, dam vrijeme koje On zaslužuje, kako bih Mu pokazao koliko Ga volim. Molim Te, moja Blažena Majko Spasenja, da zatražiš za mene Milosti koje trebam i zamoliš Svoga dragoga Sina za svaku milost i uslugu kako bi Me mogao sakriti u Dubinu Svoga Svetoga Srca.

Amen.

Djeco, kako bi slijedili Put Istine, trebate samo posvetiti vremena koliko je potrebno molitvi. Snagom molitve Milosrđe Moga Sina se može širiti diljem svijeta. Pomoću moljenja Križarskih molitvi, Moj Sin može ispuniti Zavjet spasenja svijeta.

Vaša voljena Majka

Majka Spasenja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *