687. ONI ĆE JECATI S OLAKŠANJEM KADA SHVATE DA IMAJU BUDUĆNOST GDJE SMRT NE POSTOJI

687. ONI ĆE JECATI S OLAKŠANJEM KADA SHVATE DA IMAJU BUDUĆNOST GDJE SMRT NE POSTOJI

Petak, 25. siječnja 2013., 23:20h

Moja predraga kćeri, Moja Moć u ovom vremenu intenzivno raste u srcima ljudi Snagom Duha Svetoga. Čak i hladne i udaljene duše biti će obraćene kroz Darove kojima Ja obasipam čovječanstvo zbog vašeg velikodušnog odgovora na Moj Poziv s Neba.

Svi narodi će prihvatiti Snagu Duha Svetoga; sve kamenje će biti preokrenuto; svi svećenici će biti svjesni Mojih Poruka; svi Moji ljubljeni učenici će biti dotaknuti vijestima koje donosim. Čak i oni koji Me odbacuju vratiti će se da ponovno čuju Moju Riječ, jer Moj Duh dotiče njihova srca.

Radujte se, jer tek prije dvije godine je ova Misija počela, a Moja se Riječ čita u preko dvije stotine zemalja i gotovo na četrdeset jezika. Nastaviti ću širiti Moje Poruke, na svakom jeziku; među bogatima i siromašnima; među ateistima i Mojim posvećenim slugama.

Ne pravim razliku između osobe koja ne vjeruje u Boga i onih koji posvećuju svoje živote Meni, svom Isusu. Svaka duša jednako Mi je važna, kao i oni koji Mi nanose bol; oni koji Me izdaju; oni koji Me čine da plačem; oni koji Me napadaju; razapinju Me i mrze Me – Volim ih sve. Zbog toga sam strpljiv. Znam da će doći k Meni kada Istina prodre. Oni će tada jecati s olakšanjem, kada shvate da imaju budućnost gdje smrt ne postoji.

To je Moje obećanje i to je sve na što se trebate usredotočiti kada ste u nevolji, kada vas se bičuje, zlostavlja i kada vas se čini budalama. Ovaj Novi Raj je za sve vas. Kada se borite da spasite duše, čuvajte ovo obećanje u svojim srcima.

Vaš voljeni Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *