688. BOG OTAC: ZBOG OVOGA SAMO ČUDO MOŽE SPASITI LJUDSKI ROD

688. BOG OTAC: ZBOG OVOGA SAMO ČUDO MOŽE SPASITI LJUDSKI ROD

Subota, 26. siječnja 2013., 19:22h

Moja najdraža kćeri, Moj Dragi Sin, koji je trpio tako okrutnu smrt poradi Moje djece, priprema se za Svoje Veliko Milosrđe.

Do sada sam Mu dodijelio potrebno vrijeme da dovede što je više moguće duša pod okrilje Svoga Božjega Milosrđa, a da ne odustane od ijedne zalutale duše. Vrlo je blizu vrijeme Moga Dara čovječanstvu.

Čovječanstvo je protratilo vrijeme kada je Moj Sin, Mesija, došao živjeti na zemlju. Odbacili su Ga. Drugi put, dok Mu dajem dopuštenje da ponovno dođe, neće biti ništa drugačije. Bit će odbačen.

Zbog ovoga samo čudo može spasiti ljudski rod. Ali to se čudo može dogoditi samo kada Ja, Bog Stvoritelj svega što postoji, osiguram da čovjekova slobodna volja ostane netaknuta. Nikada se ne smije dirati u ovaj Dar slobodne volje. Kada ju osoba ponudi Meni kao dar, ona je najdragocjeniji i najsavršeniji dar od sviju.

Predstavljajući im dokaz njihovih grijeha, Moj Sin može ohrabriti duše da odgovore na Njegov poziv. Zatim, kada se pokaže kajanje, Njegovo Milosrđe će obuhvatit milijarde duša, koje inače nikada ne bi mogle biti spašene.

Usrdno vas pozivam da se dobro pripremite, draga djeco.

Vaš Otac Ljubavi

Svevišnji Bog

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *