689. PROROČANSTVA SADRŽANA U KNJIZI OTKRIVENJA SAMO SU DJELOMIČNO POZNATA

689. PROROČANSTVA SADRŽANA U KNJIZI OTKRIVENJA SAMO SU DJELOMIČNO POZNATA

Nedjelja, 27. siječnja 2013., 20:30h

Moja predraga kćeri, Ja moram obavijestiti Svoje sljedbenike da ćete biti kažnjavani, od nekih Mojih posvećenih sluga. Uskoro će vam neki od njih narediti da napustite ovu Zadaću.

Prema vama će postupati baš kao što su postupali prema Mojim učenicima svećenici njihovog vremena. I njima je bilo rečeno da se udalje od Mene i mnogima nije bilo dopušteno da uđu u hramove kako bi odali počast Bogu, Mome Vječnome Ocu.

Mnoga nerazumijevanja Mojih Obećanja čovječanstvu bit će iskorištena kao sredstvo poticanja drugih da Me odbace, dok Ja u ovom trenutku dajem Svoju Svetu Riječ cijelom svijetu.

Vi, Moji učenici, bit ćete optuženi za krivovjerje i biti će vam rečeno da ne slijedite Sveti Nauk.

Moji posvećeni sluge počinit će strašne pogreške kada budu slijedili krivi odvojak na cesti prema Mome Kraljevstvu. To će učiniti neznanjem, jer mnogi od njih pretpostavljaju kako već poznaju proročanstva koja Ja tek moram otkriti svijetu prije Svoga Drugoga Dolaska.

Oh, kako će biti zbunjeni, kada im bude naređeno da urade pogrešnu stvar odbacujući Moja upozorenja dana svima za spasenje duša. Proročanstva, sadržana u Knjizi Otkrivenja, samo su djelomično poznata.

Nijedan posvećeni sluga u Mojoj Crkvi još uvijek ne razumije Knjigu Otkrivenja. Biti će im otkrivena i to ću Ja učiniti dio po dio. Znati ćete tek kada Ja odlučim da je pravo vrijeme.

Molim vas, otvorite svoja srca Istini. Budite oprezni kada prosuđujete Riječ Božju danu preko Njegovih odabranih proroka. Prosuđujte ih oštro i bit će vama suđeno u skladu s tim. Odbacite ih okrutno, pa će i vas odbaciti Moja Ruka Pravde. Prihvatite ih s ljubavlju i Ja ću obuhvatiti vas u Svoje Svete Ruke.

Ništa što vam sada dajem ne proturječi Knjizi Moga Oca, jer to je nemoguće. Sada dolazim zaključiti Svoja Učenja, koja su postavljena tijekom Moga vremena na zemlji. Kada Moja Zadaća bude završena, konačno će biti ispunjen Moj Zavjet. Tada donosim Najveličanstveniji Dar Vječnoga Života.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *