690. ONI ĆE USKORO DONIJETI ZAKON KOJI ĆE STAVITI IZVAN ZAKONA ZNAČENJE KRIVOVJERJA

690. ONI ĆE USKORO DONIJETI ZAKON KOJI ĆE STAVITI IZVAN ZAKONA ZNAČENJE KRIVOVJERJA

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013., 21:15h

Moja predraga kćeri, reci Mojim učenicima da se nikada ne smiju odreći svoje odanosti Mojoj Svetoj Riječi.

Rast ateizma znači da samo spominjanje Boga, ili zakona koje je On zapovjedio, izaziva zgražanje. Došlo je do toga, da kao da je krivovjerje spominjanje uloge Boga u vašim životima.

Oni će uskoro donijeti zakon koji će staviti izvan zakona značenje krivovjerja, kako bi se suzbila bilo kakva javna vjernost Bogu.

Vi, Moji jadni sljedbenici, teško ćete podići svoje glasove u Moje Ime. Vrijeđat će vas i izjavljivati jezovite stvari o Meni, a ipak, nećete Me moći braniti.

Onim Kršćanskim zemljama, čiji Me ljudi poštuju, neće biti dozvoljeno da proglašavaju svoje Kršćanstvo, zbog stvaranja ovih zakona koji će se suprotstaviti Mojim Učenjima.

Toliki Me ne žele znati. Oni od vas koji to žele biti će progonjeni. Pod ovim mislim da će vaša privatnost biti ometana svaki put kada se budete pokušali moliti Meni. Svaki put kada pokušate primiti Sakramente, pristup njima bit će težak.

Zatim, kada osnujete Molitvene Zajednice, bit će vam rečeno da stanete. Svaka zajednica naići će ne samo na protivljenje u određenim mjestima, nego i  na uljeze koji će pokušati prodrijeti u nju kako bi uništili plodove, koji bi urodili u konačnici. Nikada prije niste svjedočili takvom protivljenju u odanosti Meni, Mojim Križarskim Molitvenim Zajednicama ili Mojim Porukama.

Mnogi svećenici i kler brzo odgovaraju na Moj Poziv, jer Me znaju i prepoznaju Moj Glas. Mnoge će se nastaviti pozivati, kroz Moj zahtjev za pripremu duša koje su im povjerene i odgovorit će.

Ali, dok se oni brojčano povećavaju, drugi iz njihovog stada povećati će sramotne uvrijede i osude. Patit će zbog svoje ljubavi prema Meni. Njihovi neprijatelji biti će oni koji Me vole, ali koje su zaveli drugi kojima su obećali vjernost. Druge će iskušavati zloduh da Me prokažu. Oni će to učiniti kako bi spriječili Moj Plan, da ispunim Volju Svog Oca da spasi duše, i da obuhvatim svu Božju djecu u Svom Novom Raju.

Morate se oduprijeti takvim naporima, ali ostati cijelo vrijeme dostojanstveni. Nastavite moliti za one Moje posvećene sluge koji će Me, poput Jude prije njih, poljubiti u jedan obraz, izdajući Me drugim.

Ostat ću uz vas tijekom ovog mučenja, jer čak i vi ćete biti zaprepašteni otrovom, koji će se izlijevati iz usta onih koji tvrde da su Moji učenici.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *