693. MAJKA BOŽJA: KRISTOVA VOJSKA OSTATKA ĆE TRIJUMFIRATI

693. MAJKA BOŽJA: KRISTOVA VOJSKA OSTATKA ĆE TRIJUMFIRATI

Četvrtak, 31. siječnja 2013., 15:30h

Moja ljubljena djeco Božja, Ja sam vaša nebeska Majka, Majka Milosrđa, Majka Spasenja. Vi ste Moja draga djeca i prekrivam vas Mojim velom spasenja, dok se vaše izmučene duše bore u boli.

Molite se Mome Sinu, djeco Moja, s potpunom vjerom i ufanjem u Njegovo Milosrđe. On vas nikada neće iznevjeriti. Dok trpite bol i tugu jer znate Istinu i osjećate se jadno zbog zla kojeg vidite oko sebe, morate biti u miru. Jer okruženi ste Ljubavlju Boga, Moga Oca i blagoslovljeni ste Milostima koje vam je dodijelio Moj Sin i to obogaćuje vaše duše.

Ne smijete dopustiti da vas strah i briga ometu u ulozi koju je Moj Sin odredio za vas. Kristova vojska ostatka će trijumfirati i privesti po utabanoj stazi milijarde duša, koje će predstaviti pred Božjim Prijestoljem.

Kakav vam je blagoslov dan. Oni među vama, koji će voditi i pomoći Križarskim Molitvenim Zajednicama Moga Sina,  spašavaju milijarde duša. Ove molitve su kao nijedne druge, jer su dane čovječanstvu kao Dar, sa posebnim milostima koje su u njima. Iako je to vama nepoznato, kada molite ove molitve vi pomažete spasiti trideset puta više duša. One vam omogućuju da utješite Moga Sina povećavajući i osnažujući broj duša koje On treba kako bi ispunio Svoj Plan Spasenja.

Hvala vam što odgovarate na molbu Moga Sina sa Neba. Mnoge Milosti su vam dane u posljednja dva tjedna. Plodovi ovih Milosti bit će vam jasniji dok se budete probijali naprijed Putem Istine, prema Vječnom Životu.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *