694. BOG OTAC: ISTRIJEBITI ĆU ONE NARODE KOJI MI PLJUJU U LICE

694. BOG OTAC: ISTRIJEBITI ĆU ONE NARODE KOJI MI PLJUJU U LICE

Petak, 1. veljače 2013., 16:20h

Moja najdraža kćeri, koliko se Moje Srce slama u ovom trenutku, kada je čovjek preko zloće svojih grijeha konačno iskušao Moje strpljenje. Moja ozlijeđenost i bol pomiješani su sa Mojim Gnjevom, jer Ja ne mogu dopustiti da se zaraza koja je na tolikoj razini snašla čovječanstvo nastavi.

Moja Ruka Pravde sada se spušta na narode koji vulgarno prkose Mojim Zakonima. Mržnja koju čovjek osjeća prema svojoj braći i sestrama je opipljiva širom zemlje i javlja se u mnogim oblicima. Moja Poruka smrtnim ljudima je ova: “Prekinite sada svoja zla djela ili će Moja Kazna izbrisati sve što činite i trpjet ćete vječnu bol.”

Nemate ovlaštenje da oduzmete život, jer Ja sam Začetnik Života. Samo Ja dajem život. On ne dolazi iz nijednog drugog izvora. Samo ga Ja mogu oduzeti. Kada se miješate u Moj Božji Plan, bit ćete zaustavljeni. Vi, stvorenja, omalovažili ste ovaj Plan, a Ja sam vam dao tako mnogo. On je napadnut i rastrgan, kao da nema nikakvog značaja.

Vaši ratovi će eskalirati, jer Ja ću donijeti smrt vašim zlim vođama. Ja ću vas naći, odvesti i odbaciti u ponor, gdje će zvijer biti vaš vječni pratilac. U patnji ćete si iskapati oči, zbog zločina koje ste počinili protiv Moje djece.

Moja kazna će se oboriti na vas zbog grijeha protiv nevinih, čije ste živote uništili. Nijedan narod neće izbjeći ovoj kazni, a razina Moje Kazne će biti u skladu s dubinama grijeha u koje ste se spustili.

Možda mislite da je Moja Kazna oštra, ali bez nje međusobno biste se uništili. Kada se Ja ne bih umiješao, svijet bi prestao postojati; jer vi biste ga sa zlim tehnologijama koje ste stvorili, slomili na pola.

Neću vam dopustiti da to učinite. Moja Snaga je Svemoguća i sada ćete svjedočiti Mojim Kaznama, dok se spuštaju na čovječanstvo.

Pokajte se. Molite za svoje bližnje grješnike, a posebno za one koje je zarazila tama zloga. Istrijebiti ću one narode koji Mi pljuju u lice i koji su postali neobuzdani. Oni koji progone druge trpjet će bol koju nanose drugima.

Vaš Otac

Bog Svevišnji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *