695. ZNAKOVI KOJE ĆU JA SLATI ODMAH ĆE BITI PREPOZNATLJIVI

695. ZNAKOVI KOJE ĆU JA SLATI ODMAH ĆE BITI PREPOZNATLJIVI

Subota, 2. veljače 2013., 15:30h

Moja predraga kćeri, Ja te volim i svake sam sekunde uz tebe u ovoj Svetoj Zadaći. Prisutan sam, vodeći te u svakom zadatku kojeg poduzmeš, kako bih osigurao da se Moja Riječ širi svakome od Božje djece.

Nikada nemoj dopustiti smetnji ili preprekama da te zaustave i uspore ono što je sada hitna Misija za spas čovječanstva.

Dok se Moji sljedbenici okupljaju u Molitvenim zajednicama, također će osjetiti Moju Božju Prisutnost i obznanit ću im se na razne načine. Znakovi koje ću Ja slati odmah će biti prepoznatljivi.

Izlit ću Moju Ljubav, Moje Iscjeljenje, Moje Milosti i Moje Blagoslove. Ovo je doba kada ništa nije nemoguće za dobro sviju, ako je u skladu sa Voljom Božjom.

Sada kada se Moje molitvene zajednice povezuju, Moja vojska ostatka će cvjetati i rasti. Poput sjemena koje je u početku bilo posijano u samo nekoliko srdaca, narasla je i umnožila se u preko 200 zemalja, od kojih su mnoge nepoznate vama, Moji najdraži sljedbenici.

Nastavite graditi temelje korak po korak. Svaki prevrnuti kamen je važan, jer će naposljetku sazdati Stepenište sve do Raja.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *