696. NEĆE PROĆI DUGO PRIJE NEGO ŠTO ZAPOČNE POSLJEDNJA FAZA PROČIŠĆENJA LJUDSKOG RODA

696. NEĆE PROĆI DUGO PRIJE NEGO ŠTO ZAPOČNE POSLJEDNJA FAZA PROČIŠĆENJA LJUDSKOG RODA

Nedjelja, 3. veljače 2013., 22:50h

Moja predraga kćeri, danas je poseban dan, gdje Moja Ljubav za čovječanstvo buja poput velikog oceana, poput posljednjeg pokušaja da izlijem Svoje Milosti na njihove duše.

Povlačim na različite načine srca svakog čovjeka, žene i djeteta, kako bi bili svjesni prisutnosti ljubavi i dobronamjernosti. Mnogi odgovaraju, mnogi ne. A ipak, postoji osjećaj ljubavi, duboko ukorijenjen u njihovim srcima prema Božanskoj Prisutnosti Boga. Čovjek je spojen sa Mojim Presvetim Srcem, iako možda to ne shvaća. Moja Krv teče, kao kroz arteriju, u život svakog djeteta Božjeg. To je veza, koja sve ujedinjuje u jednu obitelj. Ta sveta obitelj tvorit će korijene stabla, koje će izroditi mnoge mladice u Mom Novom Raju.

Mnoge od onih okorjelih duše vremenom će se smekšati i dopustiti Mi da ih zagrlim. Sve vas pripremam za Svoje Veliko Milosrđe. Neke od onih okorjelih duša će otpasti i propasti i bit će pometeni bez ikakvog preostalog života. Ali većina Božje djece će instinktivno znati kada je pravi trenutak. Znat će da svi dolaze iz iste obitelji i prihvatit će da ih je stvorio Moj Otac.

On, Najbrižniji od svih Otaca, u ovom je trenutku u velikoj boli i duboko je povrijeđen tamom kojoj svjedoči u dušama mnoge Svoje djece. Neće proći dugo prije nego što započne posljednja faza pročišćenja ljudskog roda. To će značiti odvajanje dobrih od zlih. Kako će to slomiti Srce Moga Oca, ali to mora biti učinjeno. To je kao da On priprema Svoj vrt, da bude zdrav i savršen. Korov mora biti uništen ili će se proširiti i zagaditi zdravi usjev.

Budite spremni u svako vrijeme.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *