697. ČOVJEK MORA U SVAKO VRIJEME TEŽITI DA BUDE POPUT MENE

697. ČOVJEK MORA U SVAKO VRIJEME TEŽITI DA BUDE POPUT MENE

Ponedjeljak, 4. veljače 2013., 22:45h

Moja predraga kćeri, dok na jednostavnoj razini nevolje rastu širom zemlje, čovjek mora u svako vrijeme težiti da bude poput Mene.

U vašim svakodnevnim životima, važno je da se ponašate prema drugima onako kako sam vas Ja učio, tijekom Svoga Vremena na zemlji. Uvijek prvo morate razmisliti prije nego bilo što poduzmete, što će utjecati na drugu osobu na načine koji bi mogli izazvati sukob. Kada ste zamoljeni za pomoć, pružite ju. Ako netko stvara nered sa vama, za koji znate da će povrijediti druge, morate to zaustaviti. Vaša komunikacija sa drugima imat će direktan utjecaj na vaš duševni mir. Ponašajte se nepošteno prema drugima, ogovarajte ih ili ih pokušavajte prevariti i to ćete učiniti sebi. Jer Ja ću vam Suditi, onako kako se ponašate prema drugima. Sve što je dobro u vašim srcima može se njegovati da vam olakša da postanete nosilac, tako da se možete ponašati prema drugima onako kako bih se Ja ponašao. Jer svako djelovanje koje poduzimate kako bi Mi udovoljili daje veliku Slavu Bogu.

Uvijek tražite Istinu u vašim svakodnevnim životima, jer ona će vam pomoći u vašoj borbi protiv zla, s kojim ćete se boriti tijekom svake etape ovoga putovanja sa Mnom.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *