698. MAJKA BOŽJA: MNOGI ĆE BITI OSAMLJENI U SVOJOJ POTRAZI ZA STVARANJEM MOLITVENIH ZAJEDNICA

698. MAJKA BOŽJA: MNOGI ĆE BITI OSAMLJENI U SVOJOJ POTRAZI ZA STVARANJEM MOLITVENIH ZAJEDNICA

Utorak, 5. veljače 2013., 19:45h

 

Djeco Moja, morate tražiti međusobnu utjehu, dok se okupljate u svakom kutku Zemlje kako bi stvorili Vojsku Ostatka Moga Sina.

Mnogi će biti osamljeni u svojoj potrazi za stvaranjem Molitvenih Zajednica i katkada će osjećati kako je to beskorisno. Moj dragi Sin će vam dati posebnu Milost za svaku Molitvenu Zajednicu, osnovanu za moljenje Križarskih molitvi.

On je prisutan u svakoj Zajednici i učiniti će vas svjesnima toga. Osjetiti ćete Njegovu Ljubav, a zatim ćete svjedočiti plodovima, dok istječu i šire Njegovu Presvetu Riječ.

Djeco, blagoslovljeni ste što vam je dan Dar poniznosti, jer samo oni od vas koji prihvate Riječ Moga Sina, bez ikakvih sumnji, donijeti će mnoga obraćenja, zbog vaših Molitvenih Zajednica.

Duh Sveti se sada brzo kreće među vama, najdraža djeco i toliko mi radosti donosi vidjeti koliko On pokreće vaše duše.

Morate ostati ujedinjeni, Moja malena djeco, jer Moj Sin treba vašu ljubav i posvećenost, kako bi spasio čovječanstvo. Međutim, postat ćete meta zloga, koji će uzdići sve demone pod svojim okriljem kako bi prodrli u vas i uzrokovali razdor. Prepoznajte takva nastojanja onakvima kakva jesu i potpuno vjerujte u Moga Sina. Pozovite Mene, svoju ljubljenu Majku, da održim ujedinjene vaših Križarskih Molitvenih Zajednica.

 

Križarska molitva (97) Za ujedinjenje Križarskih Molitvenih Zajednica

 

O ljubljena Majko Spasenja, usrdno Te molim da kroz Svoje molitve ujediniš svu Božju Vojsku Ostatka, širom svijeta. Prekrij sve Križarske Molitve Zajednice s Milošću Spasenja, koja je izlivena na nas kroz Milosrđe Tvoga Sina, Isusa Krista. Pošalji Svoje Anđele da prekriju svakoga od nas, a osobito one svećenike koji vode Križarske Molitvene Zajednice. Pomogni nam da izbjegnemo smetnje, koje uzrokuju razdor među nama i zaštiti nas Svojim Darom Štita, kako bi postali otporni na napade koje ćemo morati izdržati zbog svoje ljubavi prema Isusu Kristu u ovoj Svetoj Misiji spašavanja duša. Amen.

 

Budite u miru, Moja ljubljena djeco i znajte da će Božja Vojska Ostatka, kroz Milost Moga Sina, Njemu pomoći spasiti milijarde duša.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja