699. MAJKA BOŽJA: MORATE MOLITI ZA SVE ONE NA VISOKIM POLOŽAJIMA, KOJI IMAJU MOĆ NAD VAŠIM NARODIMA

699. MAJKA BOŽJA: MORATE MOLITI ZA SVE ONE NA VISOKIM POLOŽAJIMA, KOJI IMAJU MOĆ NAD VAŠIM NARODIMA

Srijeda, 6. veljače 2013., 14:55h

 

Dijete  Moje, moraš sada posvetiti sve svoje molitve za one izgubljene duše koje neće priznati Postojanje Boga.

Raštrkane diljem svijeta, te jadne duše žive u vremenu u kojem su mučene lažima. Prevarant je te laži usadio u njihova srca. Bez Svjetla Božjega u svojim srcima, nemaju se čemu radovati. Oni ne štuju Boga, pa umjesto toga pokušavaju naći zamjenu. Zamjena obično uzima oblik idolopoklonstva prema drugim ljudima ili prema materijalnim stvarima. Sve što dobivaju, na kraju svoje potrage za mirom, jesu nemir i smetenost. Oni nikada neće pronaći mir, bez ljubavi prema Bogu.

Moj ljubljeni Otac, Milosrđem Svoga Sina Isusa Krista, izlijeva Svoje Svjetlo i Ljubav na takve duše. One ne prihvaćaju ove Milosti i okreću svoja leđa svom jedinom putu za ostvarenje vječnoga mira i sreće.

Morate moliti za sve one na visokim položajima, koji imaju moć nad vašim narodima, jer oni jako pate. Svakodnevno ih vreba zli, kako bi ih iskoristio kao sredstvo za nanošenje teškoća Božjoj djeci. Njihov plan uništenja svih tragova Božjih iz života naroda koje nadziru već je u tijeku. Dok otkrivaju svoju istinsku namjeru i sami će također postati žrtve, kao i one duše koje će patiti pod njihovom vlašću.

Evo Križarske molitve, koju morate moliti za prosvjetljenje vlada, kako bi Milost Božja prekrila svjetske vođe.

 

Križarska molitva (98) Da Milost Božja prekrije svjetske vođe

 

O moja Blagoslovljena Majko Spasenja, molim Te, zamoli Svoga Sina da izlije Svoje Milosti i Ljubav na one vođe koji nadziru svijet. Moli da Svjetlo Božje izliječi njihovu sljepoću i otvori njihova kamena srca. Zaustavi ih od dosuđivanja progona nevinih ljudi. Molim Te, moli da ih Isus vodi i zaustavi ih u sprječavanju širenja Istine Njegovih Učenja narodima diljem svijeta. Amen.

 

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja