701. JA SAM VAŠ UČITELJ I PREKO MENE ĆETE SHVATITI TAJNE MOGA KONAČNOG BOŽJEG PLANA

701. JA SAM VAŠ UČITELJ I PREKO MENE ĆETE SHVATITI TAJNE MOGA KONAČNOG BOŽJEG PLANA

Petak, 8. veljače 2013., 23:45h

Moja predraga kćeri, kada bi ljudi shvatili Dar kojeg ću podariti čovječanstvu, kada budem  oživio mrtve i Svete, koji će se pridružiti onima od vas kojima je dodijeljen Dar Vječnoga Života u Mome Kraljevstvu, tada bi doista shvatili da je ovo vrlo poseban blagoslov.

Gubitak ljubljenih kroz smrt, na zemlji, može biti vrlo tužan i uzrokuje uznemirujuću bol. Ali Moje Obećanje da ću vas ujediniti s onima koji su umrli u stanju Milosti, kao jedno, ujedinit će svu Božju djecu na doista veličanstven način.

Obitelji će se ujediniti. Voljeni će se zajedno okupiti, a to će rezultirati velikim slavljem. Svi oni blagoslovljeni da budu uvedeni u Moj Novi Raj, koji pruža Vječni Život, biti će zapanjeni veličinom Moga Velikoga Dara.

Pripremite se za smrt. Ne bojte je se. Ali, znajte da nije lako ući u Raj. Potrebno je mnogo duhovne pripreme. Ako razumijete u svoj jasnoći predivan život, koji čeka na vas, prilikom Moga Drugoga Dolaska, onda ćete shvatiti što se od vas očekuje.

U ovom trenutku morate ne samo slijediti Moje Upute, već morate preuzeti odgovornost da Mi pomognete spasiti duše onih koje Ja ne zanimam i koji nemaju nikakvu želju da spase svoje duše, de se otkupe preda Mnom ili prime Sakramente. To je zbog toga jer su napravili svjesnu odluku da drže Moje Postojanje odvojeno od svojih svakodnevnih života. Ja Sam nešto čega su možda pomalo svjesni – neki duhovni pojam, kojega ne mogu shvatiti. Razlog je taj što oni nisu zainteresirani da naprave promjene, koje su nužne ako žele postati dostojni Moga Kraljevstva.

Te izgubljene mlake duše Moja su najveća briga, jer su brojni i polako se udaljavaju sve dalje i dalje od Mene. Čeznem za njihovim dušama. Jedini način na koji ih mogu potaknuti jest putem suvremenih komunikacija, kako bih zadobio njihovu pažnju. Svaki kamen bit će prevrnut. Sve u Mojoj Moći bit će učinjeno kako bi ih doveo k Sebi.

Zatim, konačno, tu su duše koje – ne svojom vlastitom krivnjom – nisu nikada čule za Mene. Koje nisu nikada znale o Mojoj Smrti na Križu ili posljedicama koje je ona imala na budućnost njihovog postojanja. Moram im pokazati Istinu. Moram ih poučiti. Moram pojednostaviti Svoje Poruke. Moram im pokazati dokaz postojanja njihovih duša, a vi, Moja Vojsko, pomoći ćete Mi to učiniti.

Od vas će se zahtijevati mnogi zadaci u spasenju duša, a Ja, vaš Isus, pokazat ću vam kako da ih izvršite. Podučavat ću vas podrobnije i nadam se da ćete odgovoriti na Moj Poziv, bez obzira koliko se zadatak činio nemogućim.

Ljubite Me i vjerujte u Mene, jer Ja Sam vaš Učitelj i preko Mene ćete shvatiti tajne Moga Konačnog Božjeg Plana. Tada će sve biti učinjeno i svijet će biti spreman za Moj Veličanstveni Povratak.

Vaš ljubljeni Učitelj

Isus Krist

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *