702. NIKADA NE ZABORAVI DA SI TI PISAC. JA SAM AUTOR

702. NIKADA NE ZABORAVI DA SI TI PISAC. JA SAM AUTOR

Subota, 9. veljače 2013., 15:50h

Moja predraga kćeri, dok se Moje Poruke brzo šire, ti si u ovom trenutku, žrtva divljeg napada sotone i njegove vojske demona. Oni plešu svuda oko tebe, kako bi ti odvratili pažnju, ozlijedili te i mučili – sve s jednim ciljem. A to je da prestaneš s ovom Zadaćom.

Ovo govorim kako bih te upozorio da, što se više Moja Sveta Riječ čuje i što gladniji čovjek postaje da se okoristi od Moje Milosti, još više nevolja ćeš morati podnijeti. Svatko tko je uključen u ovu Misiju sada će osjetiti učinke takvih napada. Tako ćete znati da dolaze od zloga.

Mučit će te sa iskušenjem da smanjiš količinu vremena kojega posvećuješ Meni u svojim molitvama. Svake sekunde ćeš biti prekidana, dok pokušavaš završiti zadaće koje se od tebe zahtijevaju kako bi izvršila Moju Svetu Volju.

Izazivana u svakom trenutku od drugih, koji pokušavaju spriječiti objavljivanje Mojih Knjiga, postat ćeš frustrirana i nesposobna da poduzmeš slijedeći korak naprijed. Onda, poput snažnog udarca u trbuh – pravi znak sotonskog napada – iznevjerit će te svi oni koji čine važne karike u ovoj zadaći. I baš kada misliš kako je ova Misija nemoguća, Ja ću otvoriti vrata, zatim još jedna i nastaviti ću podizati sve prepreke, dok se Moje Želje ne počnu slijediti.

Ovo je prekretnica u Mom Božjem Planu Spasenja. Od ovoga dana nadalje, Moja će Riječ postati glasnija, a rijetki će je moći zanemarivati. Zatim će svi narodi, na svim jezicima, okusiti Istinu. Neki će progutati Riječ Božju. Drugi će je ispljunuti, a zatim će biti onih koje će se ugušiti od nje – tako su tvrda postala njihova srca.

Svaki put kada osjećaš kako je postalo nemoguće ovu Misiju ispuniti, znaj da se Moja Riječ ne čuje u svim narodima tvojom rukom, već se Mojom Rukom, Mojim Glasom i Mojom Snagom, preko Duha Svetoga, ova Misija upravlja.

Nikada ne zaboravi da si ti pisac. Ja Sam Autor. Moja Moć te prožima. Moja Patnja bičuje tvoj um i tijelo. Kada osjećaš bol, Moju bol osjećaš. Kada te muče prepreke, koje pred tebe stavlja sotona, Meni, Isusu Kristu, on se ruga. Ti si jednostavno sredstvo. Nikada to ne zaboravi i budi zadovoljna što si blagoslovljena sa takvim Darom.

Do sada si već trebala biti prilično sposobna predati Mi ove probleme i nastaviti raditi ono što se od tebe traži, kćeri Moja. Moj Plan je spasiti svaku pojedinu živu dušu u današnjem svijetu, a sotona će voditi strašni rat kako bi Me zaustavio. Svatko tko radi sa Mnom biti će meta, a samo vaša ljubav prema Meni i ufanje u Mene održat će vas u ovim nemirnim vremenima.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *