703. MOJA ĆE SE RIJEČ PROŠIRITI AUSTRALIJOM I NOVIM ZELANDOM

703. MOJA ĆE SE RIJEČ PROŠIRITI AUSTRALIJOM I NOVIM ZELANDOM

Nedjelja, 10. veljače 2013., 02:18h

Moji ljubljeni učenici, kako donosite suze olakšanja Mojim Svetim Očima.

Vaši predivni narodi, puni bogatih obilnih prirodnih resursa, bez duše su. Narodi Australije i Novog Zelanda s jedne su strane bogati zbog Dara koji vam je Moj Otac ostavio u nasljedstvo, a s druge strane su neplodni.

Pozivam sada vaše narode da Mi pomognu zapaliti svoju vjeru i širiti Moju Svetu Riječ, kako bi prehranila duše sve Božje djece u vašim zemljama.

Moja Riječ će se proširiti Australijom preko ove Moje posljednje Misije za spas duša na zemlji.

Tebi, kćeri Moja, bit će dan Dar Duha Svetoga kako bi Mi dovela duše za kojima žudim.

Vi Moji sljedbenici imate težak teret za ponijeti, jer Riječ Božja je nepoznata milijunima u vašem narodu. Vrlo malo crkava, unutar Kršćanske zajednice, je korišteno na način na koji bi trebale biti. One su prazne ljuske i Ja sam nezadovoljan zbog slabe vjere, koja postoji među vama. Imate mnogo toga za naučiti i mnogo toga za dobiti, kada Me slijedite – svojom vlastitom slobodnom voljom – na Putu Istine.

Moj Plan da pripremim vaše duše i da zatražim vašu pomoć kako bih spasio one duše, koje ne vjeruju u Boga, velik je. Moja Misija je pozvati ateiste i prekriti ih Svojim Duhom Svetim, kako bi se Moj Glas brzo čuo. Evo posebne Križarske Molitve, za spasenje Australije i Novog Zelanda.

Križarska Molitva (99) Za Spasenje Australije i Novog Zelanda

Bože Svemogući Oče, u Ime Tvoga ljubljenog Sina, Isusa Krista, Smiluj se svoj Svojoj djeci u Australiji i Novom Zelandu. Oprosti nam naše odbacivanje Tvoje Svete Riječi. Oprosti nam grijeh ravnodušnosti. Oslobodi nas naše poganske kulture i prekrij nas Milostima koje trebamo kako bi potakli nadu, vjeru i milosrđe među našom braćom i sestrama. Usrdno Te molimo za Dar Razlikovanja i molimo Te da nam svima dodijeliš blagoslove koje trebamo kako bi osigurali da se može čuti samo Istina Tvoje Svete Riječi i da svim dušama budu dodijeljeni ključevi Vječnog Života. Amen.

Vrlo uskoro će Moj Duh Sveti prožeti vaše duše i vi ćete stupati dalje mirnog pouzdanja, dok proglašavate Istinu svima onima s kojima dođete u doticaj.

Budite zahvalni za ovaj blagoslov, kojim sada prekrivam vaše narode. Ljubim vas i vjerujem da ćete odgovoriti na Moj Poziv.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *