713. VELIKO PROSVJETLJENJE SAVJESTI ĆE SE DOGODITI NAKON ŠTO MOJ SVETI NAMJESNIK NAPUSTI RIM

713. VELIKO PROSVJETLJENJE SAVJESTI ĆE SE DOGODITI NAKON ŠTO MOJ SVETI NAMJESNIK NAPUSTI RIM

Srijeda, 20. veljače 2013., 19:30h

Moja predraga kćeri, premda se čini nepošteno da Božja djeca moraju trpjeti pod vladavinom lažnog proroka i Antikrista, znaj ovo. Sve duše u svijetu moraju u nekoj mjeri izdržati bol odbijanja i patnje koje sam Ja trpio, kako bi bile pročišćene.

Ja ću osigurati kroz Moje Veliko Milosrđe da se ovo pročišćenje brzo dogodi. Zatim će se Moji sljedbenici brojčano proširiti u pripravnosti za Moj Drugi Dolazak. Moj će Otac paziti na sve kušnje koje će osjetiti sva Njegova djeca, s velikom nježnošću u Srcu. On će posredovati kada zla djela progona, nanijeta kršćanima, prekorače ono što je dozvoljeno i On će uništiti takve bezbožne ljude.

Morate sada čekati Moj Božji Čin Milosrđa, jer će ono odijeliti dobre od zlih. Ovo Veliko Prosvjetljenje Savjesti će se dogoditi nakon što Moj Sveti Namjesnik napusti Rim.

Pripremite se za spas vaših duša. Onim tvrdoglavim dušama među vama će biti dano vrlo malo vremena da kleknu u poniznosti tražeći Moje Milosrđe. Zatim će se trube oglasiti, a proročanstva koja će voditi do kraja, biti će otkrivena kako je naviješteno.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *