714. ŽIVITE U VREMENU KADA SU MNOGA BOŽJA DJECA POSTALI POGANI

714. ŽIVITE U VREMENU KADA SU MNOGA BOŽJA DJECA POSTALI POGANI

Petak, 22. veljače 2013., 23:00h

Moja predraga kćeri, živite u vremenu kada su mnoga Božja djeca postala pogani. Čak i oni rođeni kao Židovi i kršćani sada su pribjegli različitim vrstama idolopoklonstva, kako je naviješteno.

Kako Me vrijeđa svjedočiti poštovanju kojega Božja djeca imaju u svojim srcima prema samozadovoljenju i vjerovanju u lažne bogove koji postoje samo u njihovim mislima.

Valovi duhovnosti new age-a i strast prema svim stvarima, koje se odnose na smirenje duha, znače jednu stvar. Ovi ljudi su u tami, jer odbijaju priznati Mene, Isusa Krista. Namjerno sprječavajući Božje Svjetlo, ostavljaju se otvorenima tami duha zla. Sotona i njegovi demoni vrebaju takve duše i u njima uzrokuju strašnu potpunu prazninu u kojoj nikada neće naći utjehu, bez obzira kakvu duhovnu pomoć new age-a tražili, jer to nije prirodno prebivalište u kojemu su rođeni.

Poganstvo koje je zahvatilo čovječanstvo u ovo vrijeme je na svom vrhuncu, od kada sam Ja, Isus Krist, rođen na zemlji. Iako je svijetu dana Istina o Postojanju Boga i iako Sam ih Svojom Smrti na Križu spasio od prokletstva, oni i dalje okreću svoja leđa.

Opsjednutost samima sobom, ponizno laskanje i ljubav prema svjetovnom preobilju jesu pošasti čovječanstva i dolaze od očajnog osjećaja tjeskobe, uznemirenosti i ispraznosti. Idolopoklonstvo – ljubav prema slavnim ljudima, lažnim bogovima i prikazivanje poganskih predmeta – donosi oblak tame nad sve one koji su strastveni u takvim težnjama. Kršćani trpe ismijavanje od strane takvih ljudi, ali svojom patnjom i molitvama mogu pomoći spasiti svoje bližnje od vatri pakla.

Kada očijukate s tim lažnim idolima, igrate se s demonima iz pakla koji su poslani da vas zauvijek odvuku u bezdan. Nikada nemojte vjerovati da su takvi postupci bezopasni, jer nisu. Kada provodite svoje vrijeme i svoja razmišljanja u takvoj razonodi, zatvarate se Bogu i Vječnom Životu.

Probudite se za Istinu. Ja Sam Istina. Nema drugog puta prema vječnoj sreći, samo preko Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjeg. Sada dolazim otkriti Istinu, kako bih vas ponovno spasio i donio vam Vječni Život, pomažući vam da spasite svoje duše.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *