717. ON ĆE BITI VRLO BLISKI SAVEZNIK LAŽNOG PROROKA I NEMA SUMNJE O TOME TKO JE ON – SOTONIN SIN

717. ON ĆE BITI VRLO BLISKI SAVEZNIK LAŽNOG PROROKA I NEMA SUMNJE O TOME TKO JE ON – SOTONIN SIN

Ponedjeljak, 25. veljače 2013., 23:00h

Moja predraga kćeri, nadolazeća vremena će protresti svijet iz njegovog drijemeža, bez obzira koju religiju, ako uopće ijednu ljudi slijede, jer će glas malog roga vladati pažnjom cijeloga svijeta. Ustoličen na Petrovoj Stolici, ovaj uljez će vikati glasno i oholo proglašavati svoje rješenje da ujedini sve crkve kao jednu. Pozdravljen kao suvremeni inovator, pljeskat će mu sekularni svijet, jer će on odobravati grijeh.

On će uvesti nove zakone, koji ne samo da će proturječiti Učenjima Katoličke Crkve, već će se i protiviti svim Kršćanskim zakonima. Svećenici koji se opiru ovim Porukama, bit će prisiljeni da ih ponovno razmotre kada se grozna istina pokaže. Istina Moje Riječi, dana tebi Moja kćeri, konačno će im polako postati jasna. Kako će tužno plakati kada shvate da Ja, Isus Krist, sam taj Koji – s Blagoslovom Moga Oca – tebi otkrivam proročanstva Kraja Vremena u svim pojedinostima.

Zatim će oni gutati svaku Riječ s Mojih Presvetih Usana, dok otkrivam još događaja koji nadolaze, kako bih pripremio čovječanstvo. Bitno je da čovjek sluša i odgovara na Moj Poziv, kako bih svakoga spasio od zahvata Zvijeri.

Lažni prorok će biti nakratko odgurnut u stranu dok je zauzet svojim oholim težnjama da zadivi Katolike svijeta, jer će sada Antikrist ući na svjetsku pozornicu kako je naviješteno. Kada čujete izvještaje sredstava priopćavanja o novom, obećavajućem, sposobnom, mirovnom pregovaraču, znat će te tko je on. On će biti vrlo bliski saveznik lažnog proroka i nema sumnje o tome tko je on – sotonin sin.

Zapamtite, bez obzira koliko bi ovo zastrašujuće moglo biti, da sam Ja, Isus Krist, Kralj. Nijedan čovjek, nijedan neprijatelj nema veću moć od Boga. Ali bitka za duše se mora voditi, kako je naviješteno. Širenjem Moje Riječi, Mojih Poruka i Mojih molitvi, pomoći će te Mi spasiti duše koje Ja trebam, kako bi Moj Novi Raj bio ispunjen svom Božjom djecom.

Uvijek se ufajte u Mene, vašega Isusa, jer Ja ću vas voditi i štititi tijekom ove grozote na zemlji. Obećavam da će razdoblje biti kratko.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *