718. JEDAN OD OSTALIH POLITIČKIH VOĐA, O KOJIMA SAM GOVORIO PRIJE NEKOG VREMENA, USKORO ĆE BITI UBIJEN

718. JEDAN OD OSTALIH POLITIČKIH VOĐA, O KOJIMA SAM GOVORIO PRIJE NEKOG VREMENA, USKORO ĆE BITI UBIJEN

Utorak, 26. veljače 2013., 22:00h

Moja predraga kćeri, jedan od ostalih političkih vođa, o kojima sam govorio prije nekog vremena, uskoro će biti ubijen.

Želim da ti otkriješ poslije, svima, tko je ta osoba, preko dokaza danog tebi i drugima, kako bi više njih prihvatilo Istinu Poruka. Ta jadna duša je izbjegla smrt prije nekog vremena, ali njegova nova popularnost će ga dovesti u opasnost. On je neprijatelj masonskih sila i oni neće dugo podnositi njegovo vodstvo.

Kada vi, Moji sljedbenici, vidite da se proročanstva dana odabranoj duši ostvaruju, znat ćete da govore Istinu i da im je to dano s Nebesa, jer bi bili nesposobni to izmisliti.

Moja je želja dokazati onima koji preziru Moje Poruke, da Sam to Ja, vaš ljubljeni Isus Krist, Koji govorim svijetu preko ovog proroka. Iako Mi donosi veliku radost vidjeti koliko Me ljubite i slijedite molitve koje su vam predane s Nebesa, sumnjičavci su oni koje Ja moram obuzeti.

Vrlo skoro će se razdor pojaviti u Europi, što je sve povezano s EU i zemljom u kojoj je smještena Petrova Stolica. To će dovesti do rata, koji će biti drugačija vrsta rata od drugih ratova. Ali bit će zloban. Ljudi će ustati jedan protiv drugoga u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj. Morate moliti da Moji sljedbenici ostanu jaki i osigurati da se Molitvene Zajednice Isus govori čovječanstvu brzo osnuju u tim zemljama.

Došlo je vrijeme za Mene, Isusa Krista, Jaganjca Božjeg, da otkrijem još podataka sadržanih u Pečatima. To ću činiti pažljivo, jer morate biti pripremljeni i duhovno i fizički. Kao Bog Pravde, Ja ću osigurati da vas sve vodim i blagoslovim Mojom Snagom, dok se slojevi razotkrivaju jedan po jedan.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *