721. POZIVAM SVE MOJE POSVEĆENE SLUGE DA ZAZOVU MENE, SVOGA LJUBLJENOG ISUSA, KAKO BI IH MOGAO PREKRITI SA MOJOM PREDRAGOCJENOM KRVLJU

721. POZIVAM SVE MOJE POSVEĆENE SLUGE DA ZAZOVU MENE, SVOGA LJUBLJENOG ISUSA, KAKO BI IH MOGAO PREKRITI SA MOJOM PREDRAGOCJENOM KRVLJU

Četvrtak, 28. veljače 2013., 23:55h

Moja predraga kćeri, Ja sam poslao Moga Duha Svetoga da prekrije svu Božju djecu u ovo vrijeme u nastojanju da odstranim tamu zla u svijetu.

Morate snažno moliti za Sve Moje posvećene sluge, u ovo vrijeme zbog užasnog stanja zbunjenosti u kojemu se nalaze. Tako će žalosni biti u slijedećih nekoliko tjedana zbog kraja Moga Svetoga Vikara, da neće znati gdje se okrenuti.

Pozivam sve Moje posvećene sluge da zazovu Mene, svoga ljubljenog Isusa, kako bi ih mogao prekriti sa Mojom Predragocjenom Krvlju. Dat ću im milosti koje će trebati kako bi razlikovali Istinu Mojih Učenja. Tada će prepoznati prijevaru, koja će im biti predstavljena.

Oni nikada ne smiju sumnjati u Mene. Moraju se potpuno pouzdati u Mene. Nikada ne smiju napustiti Moje Ime i moraju u svako doba biti na oprezu.

Reci im da ih nježno ljubim i da će im biti dani posebni Darovi s Neba. Ti Darovi će im donijeti mir, nadu i hrabrost u turbulentnim vremenima koja nadolaze za Moju Svetu Crkvu na zemlji.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *