723. SVIMA VAMA BITI ĆE DANI ZNAKOVI I ČUDA ĆE SE DOGODITI

723. SVIMA VAMA BITI ĆE DANI ZNAKOVI I ČUDA ĆE SE DOGODITI

Utorak, 5. ožujka 2013., 15:30h

Moja predraga kćeri, neka svaki čovjek prepozna promjene, koje će eruptirati diljem svijeta, jer sve što je naviješteno u Knjizi Otkrivenja će se dogoditi. Mnogi od ovih događaja će se razlikovati od uobičajenog ljudskog tumačenja tajni otkrivenih Ivanu Evanđelistu. Ipak oni će imati smisla, kada ih vidite onakvima kakvi jesu.

Detaljan, ali pažljivo razrađen plan Antikrista je mudro položen među mnoge ljude, uključujući čuvene svjetske političare, koji ne uspijevaju do sada uočiti ovaj zli plan.

Organizirani su mnogi centri u raznim narodima, gdje planiraju preuzeti mnoge zemlje. Međutim, njihove su aktivnosti ograničene zbog molitvi odabranih duša i onih od vas koji molite Moje Križarske molitve.

Vaše će se molitve uvijek čuti na Nebu, pa stoga morate nastaviti gorljivo moliti kako bi ublažili zla djelovanja Zvijeri, koja nikada neće pobijediti u ovoj bitci za duše jer su joj dani kratki.

Moja želja nije da vas zastrašim, nego da vas pripremim. Ja sada ostavljam u baštinu posebne moći i milosti svima vama koji se pridržavate Mojih želja da molite Križarske molitve. Svima vama biti će dani znakovi i čuda će se dogoditi.

Moja Moć će strujati vašim venama dok vas nosim Mojim Putem prema Spasenju čovječanstva.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *