724. MNOGI ĆE OD VAS ODBACITI OVAJ POZIV S NEBA ZBOG STRAHA

724. MNOGI ĆE OD VAS ODBACITI OVAJ POZIV S NEBA ZBOG STRAHA

Srijeda, 6. ožujka 2013., 09:45h

Moja predraga kćeri, pozivam sve one u svijetu koji vjeruju u Mene, Isusa  Krista, da poslušaju.

Mnogima od vas biti će teško prihvatiti patnju s kojom ćete se morati suočiti u Moje Ime. Do sada, vaša patnja je bila ograničena na tugu koju ste osjećali u svojim dušama zbog grijeha čovjeka i zbog Žrtve koju sam Ja učinio da spasim čovječanstvo od njegove bezbožnosti. Sada, ćete biti ismijavani zbog svoje Vjere i učiniti će da se osjećate posramljeno kada održavate Moja Učenja i Zakone Božje.

Mnogi će od vas odbaciti ovaj poziv s Neba zbog straha. Prihvatiti da Ja sada komuniciram sa svijetom kako bih ga pripremio za Moj Drugi Dolazak nije nešto što ljudi mogu lako prihvatiti. Jer tko je Moj prorok? I tko su oni koji su došli prije nje u Moje Ime? Kako znate da ona govori Istinu, kad je toliko mnogo lažnih proroka i uljeza koji vas zbunjuju? Nikada nije bilo proroka, poslanog s Nebesa, koji nije trpio ismijavanje, zlostavljanje, mučenje i okrutnost. Nijedan. Mnogi su bili ubijeni. Možete biti sigurni da kada plodovi Moga Djela, dani takvim prorocima, donesu molitvu i obraćenje, da su oni poslani od Boga u svijet, da pripreme Njegovu djecu, kako bi Mu se vratila.

Budite svjesni da će Moji pravi proroci izdržati ispit vremena, a za one koji zanemaruju Poruke koje proroci donose ljudskom rodu bit će vrištanje i škrgutanje zubima. Kada napadate Moju Svetu Riječ, danu pravom proroku, miješate se u Božju Volju. Možda sada ne osjećate sram. Možete vjerovati da branite Moju Riječ kada napadate Moje proroke, ali vremenom šteta koju činite ovoj Mojoj posljednjoj Misiji na zemlji, kada vam bude otkrivena, donijeti će vam užasni strah i tugu.

Ako Me ljubite, morate držati oči otvorene i pažljivo čitati Moje Upute. Ako ne budete marili za Moja upozorenja, vama dana zbog Ljubavi Božje, odbaciti ćete Istinu. Samo vas Istina može spasiti. Istina je kisik potreban da održi život vaše duše. Bez Istine Me nećete jasno vidjeti, niti ćete moći učiniti prave izbore. Zapamtite, Ja Sam Istina. Bez Mene nemate života.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *