725. MOLITVA HOĆE I MOŽE SPASITI ČOVJEČANSTVO

725. MOLITVA HOĆE I MOŽE SPASITI ČOVJEČANSTVO

Četvrtak, 7. ožujka 2013., 11:05h

Moja predraga kćeri, važno je da Moji učenici na zemlji shvate da molitva hoće i može spasiti čovječanstvo. Snaga molitve, a posebno molitve Svete Krunice, koja Zvijer čini nemoćnom, ne može biti podcijenjena. Kako bi spasili još više duša, morate također moliti Krunicu Božjeg Milosrđa.

Odaberite Križarske Molitve koje vam dajem i molite ih, kako bi se mogli usredotočiti na različite nakane tijekom svakog molitvenog susreta. Ako, na primjer, molite Križarsku Molitvu za Milost Nepovrjedivosti, to činite na način kako bi se molitvena zajednica, tog dana, mogla usredotočiti na odabir Križarskih Molitvi koje zazivaju Božju zaštitu za duše. Zatim slijedećeg dana, usredotočite se na odabir molitvi, koje su vam dane za zaštitu svećenika i klera.

Ove Križarske Molitvene Zajednice, kada su osnovane diljem svijeta, postati će štit koji je nužan za svladavanje neprijatelja na više načina nego što vjerujete da je moguće.

Ja ću vam nastaviti davati Darove novih molitvi, koje sa sobom donose posebna čuda. Bez takvog zahvata Ja ne bih mogao spasiti duše koje toliko želim.

Idite i planirajte svoje Križarske molitvene susrete utemeljene na obliku koji vam je dan, ali razlomite ih na dijelove kako bi se mogli usredotočiti na posebne nakane. Nema potrebe moliti sve molitve zajedno, iako vas potičem da ih molite što je više moguće tijekom svakog tjedna.

Donosite Mi takvu radost i utjehu, Moji dragocjeni sljedbenici. Dodjeljujem vam Moje blagoslove snage i hrabrosti dok nastavljate svoju potragu za spasenjem duša. Ljubim vas.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *