728. MAJKA SPASENJA: KRIŽARSKE MOLITVENE ZAJEDNICE ĆE SPASITI MILIJARDE DUŠA

728. MAJKA SPASENJA: KRIŽARSKE MOLITVENE ZAJEDNICE ĆE SPASITI MILIJARDE DUŠA

Nedjelja, 10. ožujka 2013., 18:00h

Moje drago dijete, u ovo vrijeme ćeš se osjećati čak i više osamljeno i izolirano dok Božja Sveta Riječ glasno grmi da upozori čovječanstvo na potrebu pripreme svojih duša.

Djeco, sada morate tražiti od Moga ljubljenog Sina da održi vašu hrabrost tijekom mračnih dana, mjeseci i godina, koje su pred vama. Morate se radovati jer je tako mnogo duša, nadahnuto Duhom Svetim, odgovorilo na poziv Mog Sina, Isusa Krista. On vas sve toliko ljubi da to donosi suze radosti Meni, Njegovoj ljubljenoj Majci. Kako će On širiti Svoje Milosrđe je izvan vašega shvaćanja i On će privući čak i one koji Ga prijeziru blizu Svome Srcu.

Sada još nema puno do Njegovog velikog Drugog Povratka, stoga morate dati Slavu Bogu. Da bi se pripremili, morate primiti Sakrament Pomirenja što je češće moguće i nastaviti moliti za duše.

Iako je Bog Svemoguć i Njegova će Slava sada biti potpuno shvaćena, kada budete svjedočili Njegovom Drugom Dolasku, vi, Njegova Vojska Ostatka, Mu morate pomoći u Njegovom Planu da spasi čovječanstvo.

Križarske Molitvene Zajednice će spasiti milijarde duša i stoga se morate širiti i umnažati. Božje Milosti će se izlijevati na svu Njegovu djecu koja sudjeluju u ovim Molitvenim Zajednicama. Oni će biti oklop, koji će braniti čovječanstvo od progona kojeg je isplanirao Antikrist.

Nikada ne odustajte, djeco. Ostanite u stanju Milosti u svako doba i nastavite slijediti upute Moga Sina. On vas nikada neće napustiti, tako je velika Njegova Ljubav prema vama.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *