732. MAJKA SPASENJA: MOLITE MOJU KRUNICU ZA SVE ONE KOJI VLADAJU RIMOM

732. MAJKA SPASENJA: MOLITE MOJU KRUNICU ZA SVE ONE KOJI VLADAJU RIMOM

Petak, 15. ožujka 2013., 22:30h

Moje drago dijete, ovo je vrijeme velike tuge, ne samo za tebe, već za sve one koji ljube Moga Sina.

Moram vam naložiti, draga djeco, da ostanete jaki i vjerni Svetoj Riječi Božjoj, radi Moga Sina. On, Moj ljubljeni Sin, spušta Svoju Glavu u agoniji dok gleda užas kako se Njegova Crkva raspada pred Njim.

Molim vas molite za nadu i molite Moju Svetu Krunicu svaki dan za sve one koji vladaju Rimom. Vi morate moliti za sve one koji vode Katoličku Crkvu. Molim vas da uključite i čovjeka koji sjedi na Petrovoj Stolici, jer on je u velikoj potrebi vaših molitvi.

Molite da on prihvati Istinu Smrti Moga Sina na Križu i da otvori svoje srce molbama Moga Sina za Milosrđem za svu Božju djecu.

Bez obzira koliko su teška ova vremena, u Rimokatoličkoj Crkvi, zlo ne može ni neće prevladati nad Moći Božjom.

Moja uloga Posrednice svih Milosti uskoro će biti ostvarena i kao žena odabrana da budem odjevena zrakama sunca, došlo je Moje vrijeme da pomognem Mome Sinu u Njegovom konačnom planu Spasenja.

Ja pazim na svu Božju djecu, uključujući one koji Mu donose veliku sramotu i žalost. Molite da Moje molitve, odnesene Mome Sinu i Njemu prikazane u vaše ime, mogu pomoći ublažiti patnju, koja predstoji unutar Katoličke Crkve.

Moja Ljubav, kao Majke sve Božje djece, sveobuhvatna je i Ja nikada neću prestati u Mojoj potrazi da vam donesem nadu, draga djeco.

Molitve će biti uslišane na Nebu i nikada ne smijete odustati od nade, jer Milosrđe Moga Sina je veće nego što bi vi mogli znati.

Božja Ljubav je Svemoguća. Tražite i primiti ćete veliki blagoslov, dok su pripreme završene u spremnosti za Veliki Dan Gospodnji.

Iščekujte sa strpljivošću, ljubavlju i ufanjem, jer uskoro će sve ove kušnje biti prošlost i zatim će se Novo Nebo i Nova Zemlja spojiti kao jedno. To je sve o čemu trebate brinuti – priprema vaše duše i onih koji najviše trebaju vaše molitve. Samo tada ćete moći prihvatiti Svjetlo Božje i ući u Novi Raj na zemlji.

Budite u miru i usredotočite se samo na Moga Sina i Njegovu jedinu želju da spasi duše svakog živog bića.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *