733. MOJU AGONIJU OSJEĆAJU SVI SVECI I ANĐELI NA NEBU, JER BLIZU JE VRIJEME APOKALIPSE.

733. MOJU AGONIJU OSJEĆAJU SVI SVECI I ANĐELI NA NEBU, JER BLIZU JE VRIJEME APOKALIPSE.

Subota, 16. ožujka 2013., 12:40h

Moja predraga kćeri, kakav bijes, kakav gnjev i kakav strah osjećaju oni koji odbiju prihvatiti Moj Kalež Patnje u ovo vrijeme.

Sotonin bijes protiv ovih Poruka brzo će se pojačati i biti će učinjen svaki napor da se tebe javno okleveta, kćeri Moja.

Morati ćeš prihvatiti patnju, zbog svoga dobrovoljnog predanja Mojoj Svetoj Volji. Stoga ti, kćeri Moja, moraš ostati tiha dok se nastavlja vrištanje Zvijeri i onih jadnih duša koje on koristi da te napadne. Ja kažem ovo svim Mojim ljubljenim vjernim učenicima – ostanite čvrsti. Pognite svoje glave u poniznom služenju i pružite svoju patnju za one duše koje neće prihvatiti Dar Istine.

Oni odgovorni za prodiranje u Moju Crkvu na zemlji izabrali su namjerno vrijeme Korizme, da uvrijede Mene, svoga Isusa, koji sam umro u agoniji za spas njihovih duša.

Tako su zaraženi, oni koji lutaju Rimskim hodnicima, da će biti viđen najveći znak u kaosu koji će slijediti jer se oni pridržavaju uljezove zapovijedi. Kaos, nered, podjela i proturječje će se vidjeti posvuda u Rimu. Ovaj nered dolazi od sotone jer ne može doći od Boga.

Gnjev dolazi od zloga a njegov je bijes opipljiv kada se Moje Svjetlo širi među Božjom djecom. Neka se zna da kada su napadi takve zlobne prirode nanijeti drugome, u Moje Ime, da je Moja Prisutnost ta koja potiče takvu reakciju.

Samo Ja, Isus Krist i Moji sljedbenici možemo biti žarište takvog zlostavljanja i stoga, kada vam to postane nepodnošljivo, molite ovu kratku molitvu.

“Ja dijelim ovu bol s tobom, dragi Isuse i tražim da blagosloviš Darom Duha Svetoga moje neprijatelje i one koji Tebe bičuju. Amen.”

Nesloga će se nastaviti i Moju Agoniju osjećaju svi Sveci i Anđeli na Nebu, jer blizu je vrijeme Apokalipse.

Držite se Mene, svoga Isusa i potpuno se ufajte u Mene dok Ja gradim Moju Vojsku Ostatka, u pripremi za gadnu bitku za duše koja je pred nama.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *