734. TREĆI PEČAT ĆE BITI OTKRIVEN KADA SE ČOVJEK BUDE OTIMAO ZA HRANU KAKO NESTAŠICE ZAHVATE ČOVJEČANSTVO

734. TREĆI PEČAT ĆE BITI OTKRIVEN KADA SE ČOVJEK BUDE OTIMAO ZA HRANU KAKO NESTAŠICE ZAHVATE ČOVJEČANSTVO

Subota, 16. ožujka 2013., 15:25h

Moja predraga kćeri, plime će se osloboditi i uništenje, koje će uzrokovati mnogi ratovi, započeti će kao što je naviješteno.

Odabir trenutka dolaska lažnog proroka će se podudarati s objavom ratova diljem svijeta. Ovi ratovi će se odmah pokrenuti i ljudi će se sakriti od straha kada posljedice postanu jasne. Ratovi će se ukorijeniti i razvijati se poput oluja u pustinji, gdje će dobiti zamah i uhvatiti sve one koji osjećaju da je njihov mir zajamčen, poput lopova u noći.

Tako mnogo zemalja će sudjelovati da će iznenada pogoditi svakoga. Uskoro će se Antikrist obznaniti usred pokolja. Zbrka, strah i gubitak usjeva će povećati problem. Nedugo nakon toga, Treći Pečat će biti otkriven kada se čovjek bude otimao za hranu kada nestašice zahvate čovječanstvo. Gladni hrane, gladni duha, lišeni pomoći, čovječanstvo će se uhvatiti za bilo što ili bilo koga tko nudi predah.

Biti će pripremljena pozornica za dolazak Antikrista i njegovu objavu svijetu. Do toga vremena, čovječanstvu će tako laknuti zbog čovjeka mira, koji nudi tako mnogo nade, da će oni postati njegovi svojevoljni robovi. Oni će pasti na njegov razrađeni plan o preustroju svijeta i udruživanju svih narode. Plan, biti će im rečeno, je za dobro svih i da se svijet oslobodi terorizma. Neprijatelji s kojima on kaže da se bori i nad kojima će on vršiti nadzor, su nevine žrtve koje on koristi u prijevari koju će prikazati svijetu.

Kada mir ili ono što nalikuje primirju bude obnovljen, onda će doći slijedeća faza, ujedinjenje svih naroda, svih religija, svih zemalja u jedno. Tada će savez između lažnog proroka i Antikrista postati jasan.

Oni kojima bude dana Istina i čija su imena u Knjizi Živih, znati će što se događa. Drugi, slijepi za Istinu Mojih Učenja, neće biti tako sretni. Tada će biti važno čekanje. Moje Strpljenje će značiti da ću Ja težiti spasiti i zaštititi one koji neće moći razlikovati Istinu.

Moje Strpljenje i Moje Milosrđe će rezultirati Božjim Posredovanjem velikog razmjera da bi se sva Božja djeca spasila od stiska Zvijeri, čiji je jedini cilj potaknuti grijeh. Jer postoji jedna stvar koju morate znati; iza šarmantne privlačnosti Antikrista će ležati plan poticanja grijeha, kako bi čovječanstvo učinilo posljednji izbor – pristajati uz Zvijer u inat Bogu. Kada to vrijeme dođe i kada Ja učinim svaki pokušaj da spasim duše, biti će gotovo.

Samo će odabrani biti odvedeni u Moje Kraljevstvo.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *