735. PORUKA ZA SVEĆENIKE I SVE ONE MOJE POSVEĆENE SLUGE KOJI SU DALI SVOJE ŽIVOTE MOJOJ SVETOJ SLUŽBI

735. PORUKA ZA SVEĆENIKE I SVE ONE MOJE POSVEĆENE SLUGE KOJI SU DALI SVOJE ŽIVOTE MOJOJ SVETOJ SLUŽBI

Nedjelja, 17. ožujka 2013., 18:50h

Moja predraga kćeri, ovo je Poruka za svećenike i sve one Moje posvećene sluge koji su dali svoje živote Mojoj Svetoj Službi.

Moji ljubljeni sluge, Ja želim da vi poštujete Zakone Crkve i one kojima morate iskazati poslušnost u Moje Sveto Ime.

Vi nikada ne smijete napustiti svoje dužnosti prema Crkvi i morate Mi nastaviti služiti kao i uvijek. Molim vas, svima dijelite Sakramente kao i prije, ali čak sa više revnosti. Budite kao i uvijek na svojim posvećenim dužnostima. Vaša je dužnost prema Božjoj djeci i morate voditi svoje stado. Ostanite vjerni Mojim Učenjima u svako doba.

Nećete to biti vi, Moji dragocjeni sluge, koji ćete napustiti Moju Crkvu na zemlji. Neće vašim djelovanjima biti promijenjeni Zakoni unutar Moje Crkve kako bi se prigrlila nova naučavanja.

Vi ćete ostati vjerni službama Moje Crkve i obavljati svoje dužnosti do užasnog dana. To će biti dan kada će Moja Sveta Misa biti promijenjena do neprepoznatljivosti. Neprijatelji Božji, koji su prodrli u Moju Crkvu na zemlji, biti će ti koji će vas odgurnuti od Mene.

Kada vam pokažu Novu Misu, biti ćete tada ostavljeni bez izbora, jer ćete znati da ona više neće nuditi Najsvetiju Euharistiju. Tada će vam Istina konačno biti otkrivena, premda ćete prije biti svjesni znakova.

Znakovi će uključivati čudne nove putove prilagođavanja molitvi; sotona više neće biti odbačen i Sakramenti će se patvoriti kako bi se uključilo druge vjeroispovijesti. Vi ćete postati uznemireni, a ipak, osjećati ćete obavezu da ostanete vjerni Mojoj Crkvi.

Tada će Postojanje Moje Crkve na zemlji biti vaše jedino sredstvo preživljavanja, ako ostanete vjerni Mojim Učenjima. Kada Moja Učenja, Moji Sakramenti i Moja Sveta Misa budu promijenjeni, ne smijete biti zavedeni. Ako se ne pridržavate Mojih Zakona, tada ćete Me izdati.

Druge Kršćanske Crkve, Ja vas upozoravam da će se ova zaraza proširiti također i na vaše crkve. Vremenom će vam postati teško poštovati Moja Učenja na način na koji su dana svijetu. Svi Kršćani će trpjeti pod režimom lažnog proroka i njegovog ortaka, Antikrista, najutjecajnijeg vođe svih vremena, čije će lice uskoro sjajiti diljem svijeta.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *