738. BAŠ KAO ŠTO SLIJEPI NE MOGU VIDJETI, BITI ĆE ONIH U CRKVI U RIMU KOJI MOGU VIDJETI, ALI KOJI ĆE ODBITI PRIZNATI ISTINU

738. BAŠ KAO ŠTO SLIJEPI NE MOGU VIDJETI, BITI ĆE ONIH U CRKVI U RIMU KOJI MOGU VIDJETI, ALI KOJI ĆE ODBITI PRIZNATI ISTINU

Srijeda, 20. ožujka 2013., 19:15h

Moja predraga kćeri, Moje Raspeće se ponovno ispočetka proživljava i svaki dio je povezan s vremenom koje prethodi Mome Drugom Dolasku.

Sada kada je Moje Tijelo – Crkva – izdržalo kažnjavanje tako mnogo godina, zbog duha zla, Krunidba od Trnja sada se nanosi rukovodstvu unutar Moje Crkve.

Kada je treći trn probio Moje Desno Oko, više nisam njim mogao vidjeti. Samo Mojim drugim Okom mogao sam vidjeti užasnu bol koju je doživjela Moja Majka. Sada kada Kruna od Trnja probija Glavu Moje Crkve u Rimu, samo jedna polovica će podnijeti svjedočiti Istini naviještenih proročanstava. Druga polovica će biti zaslijepljena i neće uspjeti vidjeti štetu, koja će biti nanijeta svakom dijelu Mog Tijela – Moje Crkve – u svakom narodu na svijetu.

Baš kao što slijepi ne mogu vidjeti, biti će onih u Crkvi u Rimu koji mogu vidjeti, ali koji će odbiti priznati Istinu. Tako će bolna biti Istina, da će tim Mojim posvećenim slugama biti lakše ići lakim putem. Kukavice, oni će odabrati put oskvrnuća radije nego da podignu svoj križ za Mene.

Zatim će biti onih koji Me ljube i ova podjela ih neće spriječiti u planu da pomognu Meni da spasim duše od određene smrti. Te hrabre duše, ispunjene milošću Duha Vatre, boriti će se da sačuvaj Moje Najsvetije Sakramente. To je kler koji će hraniti Moje stado tijekom progona. Svaka milost biti će dodijeljena takvim čistim dušama i oni će, zauzvrat, voditi Moju Vojsku Ostatka, prema vratima Novog Raja i Nove Zemlje.

Potrebna je velika hrabrost da se prihvati Riječ Božjih proroka. Nije nikada lako čuti Riječi proroka, čije Riječi režu do središta njihovih duša, poput dvosjeklog mača. Njihova upozorenja su bolna za čuti, ali slatka zbog plodova koje donose, jer kada je Riječ Božja dana kao Dar, ona pruža spasenje. Zgrabite Moju Svetu Riječ kao da je vaš konop za spašavanje. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, zaštićeni ste Pečatom Živoga Boga i stoga se nikada ne smijete bojati.

Vaši neprijatelji će vas psovati, vrijeđati, i možda vas progoniti, ali Ja, Isus Krist, hodati ću s vama. Vi, Moja nekolicino odabranih, koji odgovarate na Moj Poziv svojom patnjom otkupiti ćete većinu čovječanstva u Mojim Očima.

Ja vas blagoslivljam. Ja vam dajem mir i snagu, kako bi Me slijedili bez straha u svojim srcima.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *