739. USKORO JE VRIJEME ZA PODJELU I MORATE SE PRIPREMITI

739. USKORO JE VRIJEME ZA PODJELU I MORATE SE PRIPREMITI

Četvrtak, 21. ožujka 2013., 20:00h

Moja predraga kćeri, kako se Moje Srce slama zbog tuge, koju osjećaju duše koje su u zbrci zbog bijega Moga posljednjeg Pape, Moga ljubljenog Benedikta.

Vi, Moje dragocjene duše, osjećate se tako zbunjeno i pomalo osamljeno. Ja osjećam vašu bol i morate snažno moliti za Moju Ruku Milosrđa, kako bih mogao posegnuti da utješim vaša tužna srca.

Ovo će biti vrijeme izdaje za tebe, kćeri Moja, jer će mnogi od onih koji su pristajali uz ovu Svetu Misiju otići. Moraš povećati vrijeme koje provodiš u Euharistijskom Klanjanju na sedam dana tjedno i tek tada ćeš moći sama ići i bez straha, da dovršiš zadaće koje ću ti Ja dati, od kojih će mnoge biti iznimno teške.

Morate ostati jaki, svi vi, u svako doba. Ne smijete slušati one glasove osude, koji će vam kidati živce i koji će se količinom povećati dok dolazi Sveti Tjedan.

Svaka kleveta, svaka laž, svaki bezbožni prigovor ovim Mojim Svetim Porukama svijetu biti će vaš križ koji ćete morati nositi slijedećih deset dana. Ni na jedan trenutak neće vam biti dopušteno, Moji sljedbenici, da se odmorite, da molite, ili da meditirate o Mojoj Svetoj Riječi.

Budite svjesni da ćete bez zaštite Svete Krunice, koja se mora svakodnevno moliti, ostati otvoreni sumnjama, koje ne dolaze od Mene.

Uskoro je vrijeme za podjelu i morate se pripremiti. Ja vam želim dati posebnu milost kako bih vam pomogao da izdržite progon i pritiske, koji će vam biti postavljani da vas se potakne da odustanete od Mojih Poruka. Trebati će velika vjera, ufanje i čelični živci da se usredotočite na Moju Svetu Riječ i zbog toga morate moliti ovu Križarsku Molitvu, jednom dnevno, od sada.

Križarska Molitva (102) Da održim vjeru i vjerovanje u Božju Poruku svijetu

Najdraži Isuse, kada padnem, uzdigni me.

Kada sumnjam, prosvijetli me.

Kada sam u žalosti, pokaži mi Svoju Ljubav.

Kada kritiziram, pomogni mi da šutim.

Kada osuđujem javno drugoga, zatvorim mi usta.

Kada izgovaram bogohule u Tvoje Ime, izbavi me i vrati me pod Svoju Zaštitu.

Kada mi nedostaje hrabrosti, daj mi mač koji trebam da se borim i spasim duše za kojima Ti žudiš.

Kada se odupirem Tvojoj Ljubavi, pomogni mi da se predam i potpuno prepustim Tvojoj Ljubljenoj brizi.

Kada odlutam, pomogni mi da pronađem Put Istine.

Kada propitkujem Tvoju Riječ, daj mi odgovore koje tražim.

Pomogni mi da budem strpljiv, pun ljubavi i dobrote, čak i prema onima koji Te proklinju. Pomogni mi da oprostim onima koji me vrijeđaju i daj mi milost koju trebam da Te slijedim do kraja zemlje. Amen.

Idite, Moji dragocjeni sljedbenici i zapamtite da je vaša dužnost prema Meni, vašoj Crkvi i Mojim Učenjima. Uzmite Mač Spasenja i s njim se borite uz Mene da odvedemo svaku pojedinu dušu, uključujući one koji griješe protiv Mene, u Moje Kraljevstvo.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *