743. NAJVEĆI UŽAS KOJEMU SAM JA SVJEDOČIO TIJEKOM MOGA VREMENA U MASLINSKOM VRTU BILA JE POŠAST GRIJEHA U POSLJEDNJIM VREMENIMA

743. NAJVEĆI UŽAS KOJEMU SAM JA SVJEDOČIO TIJEKOM MOGA VREMENA U MASLINSKOM VRTU BILA JE POŠAST GRIJEHA U POSLJEDNJIM VREMENIMA

Ponedjeljak, 25. ožujka 2013., 14:50h

Moja predraga kćeri, najveći užas kojemu sam Ja svjedočio tijekom Moga Vremena u Maslinskom Vrtu bila je pošast grijeha u posljednjim vremenima. Tijekom vizije, koju Mi je pokazao sotona, Ja sam vidio otpadanje smrtnog čovjeka od Božjih Zakona. On, zli, pokazao Mi je užasne slike; iskušavajući Me sa svakim razlogom zbog kojeg bih Ja trebao odustati od Volje Moga Oca. On Me je htio mučiti i zato je pokazao moć koju bi i dalje imao, usprkos Moje Smrti na Križu.

Bilo Mi je pokazano konačno uništenje Moje Crkve na zemlji; preuzimanje vlasti unutar nje od strane masonskih sekti; nemoralnost čovjeka; nedostatak srama kod Božje djece, dok sudjeluju u zlim grijesima tijela; ubojstvo nevinih i upadanje u zabludu onih koji tvrde da govore u Moje Ime.

Tako je moćan sotona da je usadio sumnje u Moj Duh o Postojanju Mene kao Sina Čovječjeg. Ja, u Mome Božanstvu, nisam mogao podleći grijehu, ali Ja vam govorim ovo, kako bi čovječanstvo moglo shvatiti kako vas zli može iskušati da se okrenete od Mene.

Sotona ne pokazuje zlo na najočitije načine. Umjesto toga, on maskira zlo kao dobro. On je lukav i može prevariti čak i najsvetije među vama, da povjerujete da je laž Istina.

Dok ljudi napuštaju Moja Učenja, oni će prigrliti grijeh svojevoljno i sa pohlepom u svojim srcima. Bez usmjerenja, oni će uvijek otpasti od milosti. Kada Moje Ime bude izbrisano s lica zemlje, čovjek neće moći pronaći Boga.

Koju god religiju slijedili nije bitno, jer vaš jedini put prema Bogu jest preko Mene, Njegovog jedinog Sina. Zbog Moje Smrti na Križu, Ja sam vas spasio – uključujući svakog čovjeka, ženu i dijete koji su živi u današnjem svijetu – od vatri pakla. Ako to ne prihvaćate, onda ne možete ući kroz Vrata Raja. Samo preko Sina može vam biti pokazan Otac. Odbacite Mene, Isusa Krista i odbacujete svoje spasenje.

Kako ste malo naučili o grijehu i načinu na koji vas on odvaja od Boga. Širenje grijeha nikada nije bilo tako razuzdano otkada je Bog stvorio svijet. Vi grješnici dosegli ste nove dubine, koje Mi se gade. Izložili ste čak i malene, koji su povjereni vašoj brizi, da se ponašaju poput demona. Nedostaje vam milosrđe, ljubav i samilost jednih prema drugima a ipak, mnogi od vas prikazuju svoja djela vjere da ih cijeli svijet vidi i divi im se. Baš kao što su farizeji nalagali Zakone Božje, a nisu ih živjeli, niti su pokazivali poniznost, tako će se i oni od vas koji govore da dolaze u Moje Ime odjeliti u grijehu oholosti.

Još toliko toga morate naučiti o Mom Glasu i Mojim Učenjima, koja i dalje ne čujete. Zatim su tu oni koji provode svoje vrijeme proglašavajući svoje znanje o Bogu, govore da znaju proročanstva, koja tek trebaju biti otkrivena, ali ne znaju ništa. Da nije Moga Velikoga Milosrđa, vi ne bi bili dostojni ući u Moje Kraljevstvo.

Došlo je vrijeme za sve one koji tvrde da vode Božju djecu putovima Gospodnjim, da usrdno mole Mene, Isusa Krista, za Dar Poniznosti. Vrijeme je da slušate Istinu, kako vam je dana, jer nemate mnogo vremena da se otkupite u Mojim Očima.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *