744. VI MORATE DRŽATI OČI OTVORENIMA NA SVE ŠTO VRIJEĐA MOJE BOŽANSTVO

744. VI MORATE DRŽATI OČI OTVORENIMA NA SVE ŠTO VRIJEĐA MOJE BOŽANSTVO

Utorak, 26. ožujka 2013., 21:17h

Moja predraga kćeri, ova Poruka je za svijet. Ona je za kršćane svih denominacija, židove i sve one religije koje navještaju Moga Svemogućega Oca, Boga Svevišnjega.

Ova Poruka je također za one koji ne vjeruju u Boga Oca, niti Mene, Njegovoga jedinorođenoga Sina. Ona je također za one koje nije briga za život koji dolazi i čija ravnodušnost znači da ne mogu prihvatiti Postojanje Boga.

Preko ovih Poruka upozoreni ste na opasnost za vaš budući životi i vaše blagostanje, kako bih vas Ja sve mogao odvesti u Novi Raj, koji je stvoren za vas, kada se Nebo i Zemlja spoje u jedno. Ovo Kraljevstvo je potpuno i Vrata će biti otvorena svakome od vas. Ovaj predivan dar, gdje ćete živjeti savršenog tijela, duha i duše dolazi od Boga Svemogućega, Koji je stvorio svijet.

Vrijeme vašeg progonstva na zemlji uskoro je završeno. Više nećete morati trpjeti bol grijeha, koji stvara pustoš u svakom dijelu svijeta. Mržnja, koja se održava sotoninom zarazom u svijetu, više neće postojati. Kada mržnja bude protjerana, zlo više neće prljati savršeno Stvaranje Božje. Njegov Planet, Njegovi Darovi Prirode, Njegova Zaštita i Njegova Ljubav će svi biti obnovljeni da vam se da Vječni Život, gdje nikakva smrt nije moguća.

Život na zemlji, kakav je sada, nikada vas neće zadovoljiti dok sotona vlada. Njegova vladavina je već pri kraju, ali oni u kojima je on jako prisutan nastaviti će širiti grijeh uvlačeći nevine i one ne tako nevine duše u dubine očaja. Ova zaraza će se nastaviti dok se što je više moguće duša ne bude odvelo i prikazalo Zvijeri koja će ih proždrijeti.

Ja ću uskoro doći, konačno, kao što je prorečeno Drugi Put, da vam donesem konačno Spasenje i da vam pokažem Ključ Moga Obećanoga Kraljevstva. Moje će Kraljevstvo sići s Neba da ga svijet vidi prije nego što zatrubi posljednja truba. Kada se truba oglasi, samo oni koji su Mi dopustili da ih spasim i oni odani Riječi Božjoj biti će uzeti. Zbog toga ne smijete dopustiti oholosti da vas zaslijepi na Poziv Božji u ovo vrijeme. Ova Misija je pripremana od prvih proročanstava koja je Bog dao ljudskom rodu. Budite zahvalni što vam je Milosrđem Božjim dan ovaj Veliki Dar. Nikada ne dopustite oholosti da vas zaslijepi na Moju Božju Prisutnost, jer to će vas odvojiti od Moga Milosrđa.

Ja vas pripremam sada, samo kako bih mogao spasiti cijelo čovječanstvo, a ne samo izabrane koji Mi služe s velikom poniznošću. Ja želim sve vas, bez obzira što vjerovali. Moj Otac je planirao ovu Misiju kako bi otvorio vaša srca, da vam Istina bude pokazana na vrijeme, prije Velikog Dana kada Ja dolazim suditi.

Dar Duha Svetoga nastavlja se izlijevati nad ovu Misiju i obuhvaća sve duše – osobito one koje Mi tvrdoglavo okreću svoja leđa. Bitka za duše je između Moga Kraljevstva i užasnog ponora  nad kojim vlada Zvijer. Vi morate držati oči otvorenima na sve što vrijeđa Moje Božanstvo. Nije bitno otkuda te uvrede potječu, ali nikada ih ne smijete prihvatiti u Moje Sveto Ime.

Sada je vrijeme velike prevare i Ja vam nalažem da molite Boga za mudrost da shvatite što doista dolazi od Mene, a što ne.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *