746. BITI ĆE VAM POKAZANA OPASNOST OPSTANKA SVETE EUHARISTIJE

746. BITI ĆE VAM POKAZANA OPASNOST OPSTANKA SVETE EUHARISTIJE

Četvrtak, 28. ožujka 2013., 21:30h

Moja predraga kćeri, ti sada shvaćaš koliko zli mrzi ovu Misiju. Ti se moraš, međutim, uzdignuti iznad okrutnih prepreka koje su stavljene pred tebe da uspore Moje Djelo.

Biti će vam pokazana opasnost Opstanka Svete Euharistije kroz aroganciju onih u Mojoj Crkvi, čiji je plan da promjene Istinu najozbiljnije započeo.

Nije bitno što mnogi među vama ismijavaju Moju Misiju da pripremim vaše duše za Veliki Dan. Vremenom ćete znati da sam to doista Ja, Isus Krist, koji dolazim k vama da bih vam služio.

Ja Sam vaš Gospodar i vaš Sluga. Vi, Moji posvećeni sluge, morate zapamtiti svoju ulogu i nikada ju ne zaboraviti. Kao sluge, vi ne možete biti također gospodari. Jer ako ste gospodar, ne možete Mi služiti. Mnogi od vas unutar Moje Crkve zaboravili ste ono što ste učili. Zaboravili ste Riječ Božju.

Moje Obećanje je da vam pružim Hranu Života – Moje Tijelo i Krv – a ipak, vi ćete Me još jednom zanijekati. To ćete učiniti uklanjajući Svetu Euharistiju iz Hrama Božjeg i zamijeniti ćete je sa truplom. Zamjena će biti lukava i trebati će neko vrijeme prije nego otkrijete zlodjelo, koje će vam biti nametnuto.

Dok vas Moje Tijelo, u Svetoj Euharistiji održava, smrt Moga Tijela, Moje Crkve, donijeti će smrt dušama onih koji Me odbacuju.

Vrlo je blizu vrijeme za grozotu. Gotovo je nad vama vrijeme za odabir između Moga Puta ili onoga lažnog proroka. Gledajte sada kako će uljez izvrnuti Istinu. Vidite sada kako će on sebe veličati u Mojoj Službi, ali će odbiti ići putem Istine kao sluga Božji.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *