752. BOG OTAC: JA, VAŠ LJUBLJENI OTAC, KONAČNO SAM ODREDIO DAN ZA UPOZORENJE. SAMO JA ZNAM TAJ DATUM

752. BOG OTAC: JA, VAŠ LJUBLJENI OTAC, KONAČNO SAM ODREDIO DAN ZA UPOZORENJE. SAMO JA ZNAM TAJ DATUM

Ponedjeljak, 1. travnja 2013., 17:22h

Moja najdraža kćeri, Žrtve koje sam učinio Ja, vaš ljubljeni Otac, u korist čovječanstva, okončavaju se.

Svaki pokušaj je bio učinjen, zbog Moje Čiste Ljubavi za Moju djecu, da ih spasim od zla grijeha. U ovim vremenima, posljednja bitka da spasim svu Moju djecu svih vjeroispovijesti i rasa sada je u posljednjim fazama.

Tko će se među vama zauzeti za Istinu, kada vam se daje već tako dugo? Tko će među vama prihvatiti Moju Svetu Riječ kako vam je prikazana danas u Mojoj Knjizi Istine? Oni od vas koji viču na Moga proroka će biti utišani kako bi Moja djeca mogla čuti slatki Glas Moga ljubljenoga Sina dok privlači duše u sigurno utočište da ih pripremi za Novi Raj na zemlji.

Ja pozivam svu Moju djecu, jake, slabe, ranjive, neuke i one pune oholosti, koji misle da znaju Istinu proročanstava koje sam obećao kroz stoljeća, da odgovore na ovaj poziv iz Moga Nebeskog Kraljevstva.

Ja, vaš ljubljeni Otac, konačno sam odredio dan za Upozorenje. Samo Ja znam taj datum. Samo Ja znam datum Velikog Dana kada će se Moj Sin vratiti kako bi prisvojio Kraljevstvo koje sam Mu Ja obećao.

Dan Upozorenja, koji vam je dan kao veliki Dar, podijeliti će čovječanstvo na dva dijela. Prvi dio će prihvatiti veliko Milosrđe Moga Sina. Drugi dio će se sakriti i pobjeći. Oni će vjerovati da će imati moć oduprijeti se Božjem posredovanju da ih spasi. Ono što oni ne znaju jest da ću ih Ja pratiti do samoga Posljednjega Dana, da ih spasim od konačnog užasa iz kojeg nema povratka.

Djeco Moja, ne bojte se Mene. Zbog Moje Ljubavi za vas Ja sam dopustio konačni progon kada će se zli objaviti na način kao nikada do sada.

Sve Kršćanske Crkve će biti oborene u duhu. Neke će biti uništene. Katolička Crkva, iznad svih drugih, najviše će trpjeti, jer će sada biti zaražena u svojoj srži.

Ova bolest će biti opaka, ali Crkva koju je Moj Sin utemeljio na zemlji, preživjeti će ovo zlo, iako će veći dio nje biti izvan Rima, jer je Petrova Stolica oskvrnuta.

Ustanite svi vi koji ste prisegnuli na vjernost Mom Sinu. Ostanite zajedno i molite da ova zaraza ne izjede one duše koje su dale svoje živote za Moga Sina. Oh, kako će oni biti iskušani novim zakonima, za koje će oni vjerovati da su naloženi s Neba, preko Rimske Stolice. Kako će se njihova srca nadimati od tuge kada izbije nered. Kako će oni plakati kada posvećeni sluge, u stotinama i tisućama, budu izopćeni. Tek će tada oni ispružiti svoje ruke i pozvati Moga Sina da ih vodi.

Moje Božanstvo će prekriti svijet i okupiti svu Moju djecu u Kraljevstvo Moga Sina. Vi morate iščekivati ovaj poziv i prihvatiti, zahvalnih srdaca, ove Darove koji su vam dani kao oružja koja trebate da se borite protiv bezbožnosti koja će prekriti zemlju tamom.

Krotka i ponizna srca koja ljube Mene, njihova Oca i oni koji prihvaćaju Božanstvo Moga jedinorođenoga Sina, Isusa Krista, biti će okupljeni prvi. Oni, čija se imena nalaze u Knjizi Živih, biti će pozvani i vladati će kao vođe, zajedno sa Svecima, posred dvanaest plemena Izraelovih.

Oni od vas s mlakim dušama će tada biti prosvijetljeni i vaš teret će biti teži. Kroz vaše molitve će drugi – oni koji se skrivaju od Mene – biti dovedeni pod krov Moje Zaštite.

Zvijer, koja se skriva preda Mnom, neće osvojiti duše te Moje djece tako lako. Svaki Čin Milosrđa, svako čudo i svako posredovanje ću Ja odobriti za dobro Moje djece.

Oni koji se suprotstave Meni i Mojoj djeci, trpjeti će užasnu kaznu. Premda Ja ljubim svu Moju djecu, Ja neću oklijevati da zaustavim one među njima koji bi, ako bih im Ja to dozvolio, oduzeli Moje Kraljevstvo koje ću Ja ispuniti s cijelom Svojom Obitelji.

Budite na oprezu zbog Moga Gnjeva. Jer iako je suzdržan i Moje Strpljenje je veliko, Ja ću baciti na zemlju veliku nesreću, čak i ako bi to značilo uništenje njenog većeg djela. Poput bolesti, koja izjeda ljudsko tijelo, isto tako će i zla čovjekova djela protiv njegovoga brata, uništiti zdrave stanice. Ako se ova bolest ne zaustavi i ako ne odstranim i ne odbacim bolesno tkivo, Ja ne mogu ponovno učiniti tijelo čitavim.

Samo potpuno, zdravo Tijelo Crkve Moga Sina na zemlji može doći na vrata Moga Novoga Kraljevstva na zemlji. Onima koji su se odmaknuli od iskušenja odbacivanja Moga Sina, biti će lakše postati dostojnima da se sjedine kao Jedno Tijelo, u jedinstvu s Mojim Sinom. Njima će biti dan Vječni Život i boli više neće biti.

Vaš ljubljeni Otac

Svevišnji Bog

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *